• LIFE&STYLE

    O Τζον Σνόου του GoT σε κλινική αποτοξίνωσης

    Κιτ Χάρινγκτον

    Κιτ Χάρινγκτον


    Πολλά ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό για το φαινόμενο Game of Thrones, που μόλις πριν από μια εβδομάδα ολοκλήρωσε την πορεία του, αφού προβλήθηκε και η τελευταία σεζόν της σειράς.

    Το GoT άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια τον τελευταίο καιρό, τόσο λόγω του σεναρίου της τελευταίας σεζόν, που δεν άφησε ευχαριστημένους τους εκατομμύρια φανς της σειράς, αλλά και λόγω των λαθών και αστοχιών, που έγιναν στα τελευταία επεισόδια, δείχνοντας βιασύνη και προχειρότητα εκ μέρους των ιθυνόντων. Υπενθυμίζεται ότι χαρακτηριστικές αστοχίες της σειράς στα τελευταία επεισόδια αποτέλεσαν το ποτηράκι του καφέ γνωστής αλυσίδας εστίασης που εμφανίστηκε σε ένα πλάνο, καθώς και το χέρι του Τζέιμι Λάνιστερ, που το είχε χάσει, βάσει σεναρίου, που εμφανίστηκε σε ένα άλλο πλάνο.

    Και ενώ τα σχόλια για την τελευταία σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά για τους υπευθύνους, οι θαυμαστές της σειράς δεν σταμάτησαν να αγαπούν και να ακολουθούν πιστά τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές, σε κάθε τους βήμα. Γι’ αυτό και έσκασε σαν βόμβα η δυσάρεστη είδηση για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς, τον Κιτ Χάρινγκτον, που υποδύθηκε τον θρυλικό Τζον Σνόου, ότι εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, μετά την ολοκλήρωση της σειράς.

    Τα νέα για πρωταγωνιστή δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς διέρρευσε ότι μετά την ολοκλήρωση της σειράς, ο ίδιος κατέρρευσε. Το νέο αυτό έκανε πολλούς θαυμαστές που τον αγάπησαν μέσα από το ρόλο του, να ανησυχήσουν. Ο ίδιος, σύμφωνα με τα ξένα μέσα οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

    Μάλιστα, ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την είδηση, μιλώντας στην Daily Mail, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που έστειλαν εκεί τον 32χρονο ηθοποιό. «Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του, ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του.

    Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία στο απόγειο της δόξας του, αφού η προσοχή του κοινού τον έκανε να νιώθει ευάλωτος.

    «Η πιο σκοτεινή εποχή για μένα ήταν όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα μου. Όταν πέθανε και γύρισε από τους νεκρούς. Δεν μου άρεσε που ολόκληρη η πλοκή εστίαζε στον ήρωα… Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger μιας σειράς και η σειρά βρίσκεται στο απόγειο της δημοφιλίας της, η προσοχή που προσελκύεις είναι τρομακτική».



    ΣΧΟΛΙΑ