• LIFE&STYLE

    Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει: Δεν έφτασα εγώ το θέμα με τη Σίσσυ στην Ευελπίδων

    • NewsRoom
    Θοδωρής Μαραντίνης

    Θοδωρής Μαραντίνης


    Για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, που τους οδήγησαν στα δικαστήρια.

    Ο τραγουδιστής των Onirama, μιλώντας στην εκπομπή Γεια σου και τη Μαρία Μπεκατώρου υποστήριξε ότι προσπάθησε πολύ προκειμένου να μην επηρεαστούν τα παιδιά του από την έκταση που έλαβε το θέμα της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του.

    Όταν η παρουσιάστρια του είπε: «Δεν περίμενα να φτάσει το θέμα σας με τη Σίσσυ στα δικαστήρια» εκείνος σχολίασε:

    «Καταρχάς αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων, άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω.

    Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο. Εμένα με στενοχωρεί και με απογοήτευσε πάρα πολύ και λογικό. Από εκεί και πέρα όμως για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία ίσως.

    Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν άνθρωπό του εκεί, θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να τον καταλάβω, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο. Η σχέση είναι συγκοινωνούντα δοχεία, κάτι βάζει ο ένας, κάτι βάζει ο άλλος και αυτό κάπου ισορροπεί.

    Εγώ προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, να είμαι εγώ καλά και υγιής και όσο το δυνατόν καλός πατέρας. Να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό, γιατί στην πράξη δεν τους αφορά».

    Δείτε το απόσπασμα:

    Δείτε όλη τη συνέντευξη:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ