• LIFE&STYLE

    Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια και τα παιδιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

    • NewsRoom
    ρουβας

    Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς


    Με μια άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία έστειλε τις γιορτινές ευχές η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

    Το πανέμορφο ζεύγος πόζαρε μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, την 12χρονη Αναστασία, τον 9χρονο Αλέξανδρο, την 7χρονη Αριάδνη και τον σχεδόν 4 ετών Απόλλωνα.

    Είναι μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες οικογένειες και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που μια φωτογραφία τους ανεβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα.

    Αγκαλιασμένοι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η 6μελής οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή και του εντυπωσιακού μοντέλου εύχονται καλά Χριστούγεννα.

    «Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!», αναφέρουν τα συγκινητικά λόγια του Σάκη Ρουβά στη λεζάντα της εικόνας.

    Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο MEGA: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση

    Big Brother: Πόσα λεφτά έπαιρναν οι παίκτες

    Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Γιόρτασαν τα γενέθλια της Αναστασίας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ