• LIFE&STYLE

    Ο Σάκης Ρουβάς εύχεται στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της και το Instagram «λιώνει»

    ρουβας

    Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς


    Μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες το βράδυ ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του, Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και της επετείου του γάμου τους.

    Ευχόμενος τα «χρόνια πολλά» στην Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια ρομαντική κατάθεση αγάπης, μέσω της σχετικής ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Εκφράζοντας την αμείωτη αγάπη του προς την σύζυγό του, ο τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δυο τους, σε ένα αυτοκίνητο, με τον ίδιο να χορεύει έξαλλα στους ρυθμούς ενός τραγουδιού της Selena Gomez, ενώ η Κάτια Ζυγούλη, που βρίσκεται δίπλα του και οδηγεί, τον παρακολουθεί και χαμογελάει.

    Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, ο τραγουδιστής έγραψε:

    «Το «για πάντα» είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

    Ταυτόχρονα, το ζευγάρι γιορτάζει και την επέτειο του γάμου του, που έγινε τέτοιον καιρό δύο χρόνια πριν, σε μια λαμπερή τελετή, μετά από 13 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει τα 4 παιδιά τους.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και για την επέτειο του γάμου τους:

    View this post on Instagram

    Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

    A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on



    ΣΧΟΛΙΑ