• LIFE&STYLE

    Ο προσωπικός σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει το απαγορευτικό συστατικό της διατροφής της

    • NewsRoom


    H βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ξέρει ακριβώς τι τι σας αρέσει και ακόμη περισσότερο τι δεν της αρέσει. Η σωστή διατροφή για την καλή υγεία είναι το βασικό ζητούμενο της βασίλισσας, η οποία, όπως όλοι μας, έχει και τις δικές τις διατροφικές παραξενιές. Την πληροφορία για αυτές τις “παραξενιές” την έδωσε πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας, αποκαλύπτοντας μας ποιο είναι αυτό το συστατικό που λείπει από το “βασιλικό” μενού.

    Το συστατικό εκείνο που δεν πρόκειται να δείτε ποτέ να σερβίρεται στην βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του John Higgins, πρώην σεφ του παλατιού, είναι το νοστιμότατο κατά τα άλλα, σκόρδο.

    Για λόγους κακοσμίας ή απλά δυσανεξία της στο συγκεκριμένο υλικό, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τον πραγματικό λόγο που η βασίλισσα αποφεύγει το σκόρδο σαν το “διάβολο”.

    Queen Elisabet

    Μάλιστα αυτή η ιδιαιτερότητα της βασίλισσας, όπως αποκαλύπτει ο Higgins, μπορεί να αποδεικνύει και κάθε φορά την αυθεντικότητα της κάθε συνταγής που προέρχεται από το βασιλικό μενού.

    Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σημειώνοντας πως από το διατροφικό μενού της βασίλισσας, λείπουν και άλλα τρόφιμα, όπως το ρύζι, οι πατάτες και τα ζυμαρικά, κυρίως στα βραδινά ιδιωτικά γεύματα της βασίλισσας. Το αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα της βασίλισσας είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε ακόμη και στα sandwich που τρώει η βασίλισσα κόβουν ακόμη και την κόρη του ψωμιού.

    Παρόλα αυτά όμως ακόμη και η βασίλισσα έχει τις προσωπικές τις αδυναμίες καθώς φαίνεται να είναι φανατική θαυμάστρια της σοκολάτας, όπως κάθε γυναίκα άλλωστε, απολαμβάνοντας συχνά τα αγαπημένα της επιδόρπια. Στην λίστα με αυτά συγκαταλέγονται, το σοκολατένια μπισκότα, η μους σοκολάτα και άλλα νόστιμα εδέσματα που περιέχουν φυσικά την γλυκιά υφή της σοκολάτας. Τέλος η βασίλισσα επιλέγει τα φρέσκα φρούτα για το καθημερινό της διαιτολόγιο, καταναλώνοντας πολύ συχνά μάνγκο, φράουλες και ροδάκινα.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/foties-sto-instagram-anapse-i-selena-gomez/40036



    ΣΧΟΛΙΑ