H βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ξέρει ακριβώς τι τι σας αρέσει και ακόμη περισσότερο τι δεν της αρέσει. Η σωστή διατροφή για την καλή υγεία είναι το βασικό ζητούμενο της βασίλισσας, η οποία, όπως όλοι μας, έχει και τις δικές τις διατροφικές παραξενιές. Την πληροφορία για αυτές τις “παραξενιές” την έδωσε πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας, αποκαλύπτοντας μας ποιο είναι αυτό το συστατικό που λείπει από το “βασιλικό” μενού.
Το συστατικό εκείνο που δεν πρόκειται να δείτε ποτέ να σερβίρεται στην βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του John Higgins, πρώην σεφ του παλατιού, είναι το νοστιμότατο κατά τα άλλα, σκόρδο.
Για λόγους κακοσμίας ή απλά δυσανεξία της στο συγκεκριμένο υλικό, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τον πραγματικό λόγο που η βασίλισσα αποφεύγει το σκόρδο σαν το “διάβολο”.
Μάλιστα αυτή η ιδιαιτερότητα της βασίλισσας, όπως αποκαλύπτει ο Higgins, μπορεί να αποδεικνύει και κάθε φορά την αυθεντικότητα της κάθε συνταγής που προέρχεται από το βασιλικό μενού.
Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σημειώνοντας πως από το διατροφικό μενού της βασίλισσας, λείπουν και άλλα τρόφιμα, όπως το ρύζι, οι πατάτες και τα ζυμαρικά, κυρίως στα βραδινά ιδιωτικά γεύματα της βασίλισσας. Το αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα της βασίλισσας είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε ακόμη και στα sandwich που τρώει η βασίλισσα κόβουν ακόμη και την κόρη του ψωμιού.
Παρόλα αυτά όμως ακόμη και η βασίλισσα έχει τις προσωπικές τις αδυναμίες καθώς φαίνεται να είναι φανατική θαυμάστρια της σοκολάτας, όπως κάθε γυναίκα άλλωστε, απολαμβάνοντας συχνά τα αγαπημένα της επιδόρπια. Στην λίστα με αυτά συγκαταλέγονται, το σοκολατένια μπισκότα, η μους σοκολάτα και άλλα νόστιμα εδέσματα που περιέχουν φυσικά την γλυκιά υφή της σοκολάτας. Τέλος η βασίλισσα επιλέγει τα φρέσκα φρούτα για το καθημερινό της διαιτολόγιο, καταναλώνοντας πολύ συχνά μάνγκο, φράουλες και ροδάκινα.
Διαβάστε επίσης:
http://www.mononews.gr/foties-sto-instagram-anapse-i-selena-gomez/40036
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.