• LIFE&STYLE

    Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ «καρφώνει» την σύζυγό του: «Κρύβει την αλήθεια αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί!»

    • NewsRoom

    Μίκαελ Σουμάχερ


    Νέες απρόσμενες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για από τον πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1.

    Ο 77χρονος πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ δήλωσε στην εφημερίδα Cologne Express ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν και ότι η γυναίκα του Σουμάχερ, Κορίνα,  απαγορεύει στους πάντες να τον επισκεφθούν γιατί κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του αλλά αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα.

    «Ξέρω ότι έχει χτυπήσει άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η πρόοδος του», είπε στο «The Michael Schumacher Tale» του RTL.

    «Θα ήθελα να μάθω πώς είναι, να του πιάσω το χέρι και να του χαϊδέψω το πρόσωπο. Αλλά η Κορίνα απορρίπτει κάθε επαφή. Φοβάται ίσως ότι θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα το αποκαλύψω δημόσια», δήλωσε ο Βέμπερ και συνέχισε:

    «Πιστεύω ακράδαντα στην ανάκαμψη του Σουμάχερ, επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής», και πρόσθεσε πως «Προσεύχομαι γι ‘αυτόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι».

    Πάντως, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις γιατρών, ακόμη και σήμερα, η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη.

    Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

    Επίσης σε παλαιότερο δημοσίευμά της, η Paris Match είχε περιγράψει την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, αναφέροντας πως κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πως δακρύζει κάθε φορά που βλέπει την θέα από το δωμάτιό του.



    ΣΧΟΛΙΑ