• LIFE&STYLE

    O πρίγκιπας Κάρολος σε δράση: Στα γυρίσματα της ταινίας James Bond με ξεναγό τον Ντάνιελ Κρεγκ (pics)

    καρολος τζειμς μποντ

    Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond


    Στα κινηματογραφικά πλατό, όπου φιλοξενούνται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, που περιηγήθηκε στον χώρο, έχοντας, μάλιστα τον καλύτερο ξεναγό, που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.

    Κατά την επίσκεψή του στα Pinewood Studios στην Αγγλία, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου συνομίλησε με όλους τους ηθοποιούς, τον σκηνοθέτη και το κινηματογραφικό συνεργείο, που δουλεύει για την παραγωγή της ταινίας και είδε από κοντά κλασσικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος παρακολούθησε ζωντανά το γύρισμα μίας σκηνής.

    Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, γράφτηκε «Στον πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από τον Ντάνιελ Κρεγκ». Ο Ντάνιελ Κρεγκ, μάλιστα, στο πλαίσιο της ξενάγησης που διεξήγαγε για χάρη του πρίγκιπα Καρόλου, έδειξε στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5. Την ανάρτηση αυτή συνόδευσαν φωτογραφίες του πρίγκιπα και του Κρεγκ να ποζάρουν μπροστά από δύο κλασσικά αυτοκίνητα.

    View this post on Instagram

    The Prince of Wales today visited the James Bond set at Pinewood Studios in Buckinghamshire, the home of the 25th Bond film. #bond25 The Prince was shown some of the cars used in the film by Daniel Craig, who plays 007, and visited ‘M’s office with actor Ralph Fiennes and director Cary Joji Fukunaga. HRH was able to watch a scene being filmed on screens alongside actors Naomie Harris and Lashana Lynch. HRH also met ‏apprentices from the BFI who are working on the film. The BFI Film Academy runs 52 academies across the UK, giving young people the opportunity to learn about filmmaking. The Prince has been Patron of the BFI for 40 years and most recently visited the institute’s centre at London’s Southbank. Follow @clarencehouse for more.

    A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

    καρολος
    Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond
    Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου για τον κινηματογράφο δεν είναι τυχαίο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

    Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ, με αμυχές στο πρόσωπό του, οι οποίες, όπως έγινε γνωστό, ήταν αποτέλεσμα makeup. Αυτό καθησύχασε τους θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, οι οποίοι βλέπουν τη νέα ταινία με τον προσωρινό τίτλο, «Bond 25», να γυρίζεται μετ’ εμποδίων, μετά από μια σειρά ατυχημάτων.

    Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond

    Κατά την επίσκεψη στα Pinewood Studios, την περασμένη Πέμπτη, ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε, επίσης, με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα και τους ηθοποιούς Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις και Λασάνα Λιντς.

    Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond

    Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να χαιρετήσει τους σπουδαστές του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου που δουλεύουν στα γυρίσματα της ταινίας Bond.

    Σημειώνεται ότι πρόκειται για τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του θρυλικού πράκτορα, James Bond.

    καρολος
    Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond



    ΣΧΟΛΙΑ