• LIFE&STYLE

    Ο πρίγκιπας Χάρι, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η φάρσα και τα μυστικά…

    Πρίγκιπας Χάρι


    Θύμα μίας φάρσας που είχε ως αποτέλεσμα να…ξεστομίσει πολλά έπεσε ο πρίγκιπας Χάρι

    Σας πρωτάρης την «πάτησε» ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ. Το πιο παράδοξο της όλης υπόθεσης, μάλιστα, είναι ότι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δούκας του Σάσεξ νόμιζε ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, τη διάσημη έφηβη Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα και κάποιον που παρουσιάστηκε ως ο πατέρας της.

    Όπως έγινε γνωστό, η ίδια ομάδα Ρώσων φαρσέρ κατάφερε να προσεγγίσει δύο φορές τηλεφωνικά τον πρίγκιπα Χάρι, μία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μία ακόμη στις 22 Ιανουαρίου, ενώ στόχος τους ήταν να του αποσπάσουν δηλώσεις και πληροφορίες σχετικά με το φλέγον ζήτημα του Megxit και τα…ενδότερα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    Και, όπως όλα δείχνουν, οι Ρώσοι φαρσέρ πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, καθώς βρήκαν τον πρίγκιπα Χάρι ιδιαίτερα πρόθυμο να μιλήσει για τα οικογενειακά του, αποκαλύπτοντας πολλά και διάφορα που, ενδεχομένως, να τον βάλουν σε μπελάδες.

    Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να αποκάλυψε στους συνομιλητές του ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα από την Βασιλική Οικογένεια, ομολογώντας παράλληλα ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, με στόχο να προστατεύσει τον γιο του.

    Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκουν την κανονική ζωή «πολύ καλύτερη» από εκείνη που είχαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

    Η ομιλητικότητα του Χάρι φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς ο ίδιος μίλησε επίσης με τους ανθρώπους που νόμιζε ότι είναι η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ο πατέρας της και για άλλα ζητήματα, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και η κλιματική αλλαγή.

    Σύμφωνα με την Sun, ο γαλαζοαίματος τους είπε ότι «ο γάμος με έναν πρίγκιπα ή μία πριγκίπισσα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος» και επέμεινε ότι η θητεία του στον στρατό τον έκανε «περισσότερο νορμάλ απ’ όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι δικοί του». Ο πρίγκιπας είπε επίσης ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει «χέρια βαμμένα με αίμα», λόγω της πολιτικής του στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε το βρετανικό πολιτικό σύστημα προβληματικό.

    Ο δούκας του Σάσεξ υποστήριξε, επιπλέον, ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι», τονίζοντας επιπροσθέτως ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον θείο του, τον Πρίγκιπα Άντριου, που εμπλέκεται σε πλήθος σκανδάλων.

    Παράλληλα, αμύνθηκε της θέσης που έχει κυκλοφορήσει ότι οι δυο τους ταξιδεύουν πολύ με το αεροπλάνο, απαντώντας ότι πετούν πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση Σαββατοκύριακου.

    Μετά το πέρας των συνομιλιών τους, οι φαρσέρ δημοσίευσαν online το υλικό της καταγραφής.

    Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, οι δύο Ρώσοι που βρίσκονται πίσω από τη φάρσα ονομάζονται Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ. Στο στόχαστρό τους έχουν βρεθεί παλαιότερα και άλλες γνωστές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των Έλτον Τζον, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπέρνι Σάντερς.



    ΣΧΟΛΙΑ