• LIFE&STYLE

    Ο Πέτρος Γαϊτάνος επιστρέφει και φέτος το Πάσχα στο διαφημιστικό του Jumbo από το σπίτι του

    • NewsRoom

    Πέτρος Γαϊτάνος


    Στο νέο διαφημιστικό σποτ των καταστημάτων Jumbo για το Πάσχα πρωταγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά ο Πέτρος Γαϊτάνος, αλλά αυτή τη φορά στέλνει τις ευχές του από το σπίτι του εξαιτίας της πανδημίας.

    «Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι. Για εμάς και όσους αγαπάμε. Καλό Πάσχα και εκτός πραγματικής ανάγκης σπίτι, ε!» γράφει στην ανάρτησή του σχολιάζοντας το νέο spot.

    Με διάθεση αυτοαρκασμού και χιούμορ εμφανίζεται από το σπίτι του να παρακολουθεί την διαφημιστική καμπάνια που προβλήθηκε πέρυσι το Πάσχα.

    Μάλιστα σχολιάζει δύο συγκεκριμένες σκηνές, την μία όπου φαίνεται να παίρνουν φωτιά τα μαλλιά του από τη λαμπάδα μιας κυρίας που τον ακολουθεί μετά την Ανάσταση, καθώς και την επόμενη σκηνή όπου ως Πόντιος Πιλάτος πλένει τα χέρια του.

    «Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι», λέει χαμογελώντας.

    «Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση – πρωτοβουλία της εταιρείας Jumbo να φτιάξουμε φέτος αυτά τα αισιόδοξα σποτ για δύο λόγους, ο πρώτος αφορά τη διάθεσή μας να μεταφέρουμε χαρά και χαλάρωση στους ταλαιπωρημένους από την καραντίνα πατριώτες μας και ο δεύτερος γιατί είναι πολύ σημαντική ευκαιρία κι εγώ, αλλά και η αξιόλογη εταιρεία Jumbo να επισημάνουμε με αγάπη την υπευθυνότητα στην εντολή του κράτους μας να μένουμε αυτό τον καιρό και όσο χρειαστεί στο σπίτι για την κοινή ασφάλειά μας σε σχέση με την πανδημία του Covid-19, αλλά και να τηρούμε με συνέπεια τους κανόνες της προσωπικής μας υγιεινής. Ξέρετε οι σκέψεις και οι απόψεις μπορεί να είναι πολλές, όμως το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας μας σίγουρα θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το μήνυμα: Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι. Για εμάς και όσους αγαπάμε. Καλό Πάσχα και…. εκτός πραγματικής ανάγκης σπίτι εεεεεε!» γράφει στην ανάρτησή του.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ