• LIFE&STYLE

    Ο λαμπερός γάμος της Αναστασίας Καίσαρη

    • NewsRoom

    Αναστασία Καίσαρη


    Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμάζεται να παντρευτεί η καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη, κόρη  του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη.

    Η πανέμορφη μελαχρινή θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Thomas Persy.

    Το λαμπερό ζευγάρι πρόκειται να κάνει δύο γάμους, έναν θρησκευτικό και έναν καθολικό.

    Πρώτα θα γίνει ο καθολικός, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας.

    Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το γαμήλιο νυφικό της Αναστασίας έχει αναλάβει η Celia Kritharioti, με την οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

    Τις μπομπονιέρες θα επιμεληθεί η ίδια η νύφη, δημιουργώντας κάτι μοναδικό, όπως μόνο η ίδια μπορεί.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Secret, μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους, αφού αναμένεται να δώσουν το «παρών» πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού κόσμου.

    Αναστασία Καίσαρη και Τhomas Persy

    Το love story

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Νοach Vander Beken που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας.

    Ο γαμπρός κατάγεται από επιφανή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH.

    Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του.

    Κώστας και Αναστασία Καίσαρη

    Δεν άργησε, λοιπόν, να εξελιχθεί το ειδύλλιο, να έρθει η συγκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, η πρόταση γάμου.

    Τhomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

    Το λαμπερό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δημόσια κοσμική εμφάνιση του στα Mad About Arts by Campari, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, αναδεικνύοντας και τιμώντας Ελληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, στο Κτίριο 56 στον «Ελληνικό Κόσμο».

    Τη συγκεκριμένη ημέρα η Αναστασία Καίσαρη είχε πάρει το βραβείο στην κατηγορία «Fashion», αφού φημίζεται για τις εκπληκτικές δημιουργίες της, που έχουν γίνει η απόλυτη μόδα στον χώρο του κοσμήματος.

    Αναστασία Καίσαρη

    ρεμος καισαρη



    ΣΧΟΛΙΑ