• LIFE&STYLE

    Ο λαμπερός γάμος-υπερπαραγωγή της Αναστασίας Καίσαρη (video)

    • NewsRoom

    Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη


    Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βέλγο επιχειρηματία, Thomas Persy, ανέβηκε η Αναστασία Καίσαρη, το απόγευμα του Σαββάτου.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιωνίας αγάπης και πίστης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, ενώπιον συγγενών και φίλων.

    Λαμπερές παρουσίες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του καλλιτεχνικού στερεώματος, έδωσαν το «παρών», τιμώντας τον Thomas και την Αναστασία, στη σημαντική αυτή ημέρα.

    Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του Κώστα Καίσαρη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό σε γραμμή Α από την καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti, με την οποία άλλωστε έχει αναπτύξει μία στενή φιλία.

    Τα μαλλιά της νύφης ήταν πιασμένα με ένα κομψό σινιόν κότσο, ο οποίος ταίριαζε απόλυτα με το ρομαντικό πέπλο, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

    Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν συνολικά πέντε, ενώ ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή του χορού του Ησαϊα.

    Μάλιστα, οι καλεσμένοι τήρησαν το έθιμο, ραίνοντας του νιόπαντρους με ρύζι.

    «Αγαπημένοι είναι! Να είναι τυχεροί πρώτα απ’ όλα και ο θεός να τους φωτίσει ούτως ώστε πάντα να είναι ερωτευμένοι και ο ένας να συμπληρώνει και να κάνει καλύτερο τον άλλον», είπε ο αδελφός της Αναστασίας στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου Σαββατοκύριακο».

    «Ξέρω ότι υπάρχει πολλή αγάπη και πολύ πάθος. Και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Να έχουν υγεία, ευτυχία και γιατί όχι να γίνουν και σύντομα γονείς», ευχήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

    Αναστασία Καίσαρη

    Μετά το μυστήριο ακολούθησε μια μεγαλοπρεπής δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για το ζευγάρι μιας και παντρεύτηκε με καθολικό γάμο, μία ημέρα πριν τον ορθόδοξο.

    Για τον καθολικό γάμο, η Αναστασία Καίσαρη επέλεξε ένα πιο μοντέρνο και γκράντε νυφικό φόρεμα, μία δημιουργία της Celia Kritharioti.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ