• LIFE&STYLE

    Ο Λάκης Γαβαλάς ντύνει παίκτη του MasterChef 4 (video)

    • NewsRoom

    Διονύσης Πρώιος και Λάκης Γαβαλάς


    Με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Διονύσης του MasterChef 4 αποκάλυψε ότι διατηρεί στενή φιλία με τον Λάκη Γαβαλά.

    Πρόκειται για τον διαγωνιζόμενο που συγκίνησε στην οντισιόν του, καθώς ετοίμασε για τους κριτές ένα πιάτο του γιου του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

    Παρατηρώντας το στιλ του Διονύση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διερωτήθηκε πόσες βαλίτσες με ρούχα έχει μαζί του στο σπίτι του MasterChef.

    «Μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου τη γέμισε ο Λάκης… ο Γαβαλάς», αποκάλυψε ο Διονύσης και εξήγησε ότι είναι φίλος με τον γνωστό σχεδιαστή και κριτή του My Style Rocks εδώ και πολλά χρόνια.

    Όπως δήλωσε στην κάμερα, ο Διονύσης έχει αναλάβει να ζωγραφίσει πολλούς από τους τοίχους του σπιτιού του Λάκη Γαβαλά και ως αντάλλαγμα, εκείνος του δίνει ρούχα.

    «Οπότε είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη», σχολίασε ο παίκτης.

    Στη συνέχεια αναφερόμενος στα πρώτα χρόνια της δραστηριότητας του αγαπημένου σχεδιαστή στον χώρο της μόδας, ο 54χρονος παίκτης αποκάλυψε ότι εργάστηκε ως μοντέλο του σε μια φωτογράφιση.

    «Ήμουν παλιά μοντέλο του, όταν άνοιξε. Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφιση που είχε γίνει για τα Lac τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα. Τότε είχα τατού και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ