• LIFE&STYLE

    Ο κρατούμενος που τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό μέσα από την φυλακή έγινε… μοντέλο

    • NewsRoom


    Φαίνεται πως της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, αλλά και για τα μοντέλα. Ο Jeremy Meeks, γνωστός και ως ” Hot Felon”, που στα ελληνικά σημαίνει “καυτός κρατούμενος”, έγινε ο αγαπημένος κρατούμενος της California για τα κάλλη του κάτι που τελικά του χάρισε του μια ευκαιρία στην κόσμο της μόδας.

    Jeremy Meeks

    O Jeremy Meek όσο βρισκόταν στην φυλακή και ενώ έκτιζε την ποινή του στις φυλακές της California, βρήκε την δουλειά των “ονείρων” του καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων της Αμερικής για να ξεκινούσε να δουλεύει σαν μοντέλο με το που θα έβγαινε από την φυλακή.

    mug of Jeremy Meeks

     

     

    Το μοντέλο κρατούμενος είχε κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού αρχικά όταν δημοσιεύτηκε φωτογραφία του στην σελίδα του Facebook του αστυνομικού τμήματος του Stockton.

    Αν και ακόμη βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα εξαιτίας της κατοχής όπλου, ο 30 χρόνος υπέγραψε ήδη από πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο ταλέντων, White Cross Management, με την υπογραφή του του Jim Jordan. O κρατούμενος αποφυλακίστηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα.

    Ο Jeremy μετά την αποφυλάκιση του ευχαρίστησε την οικογένεια του τους φίλους του αλλά και όλους τους θαυμαστές του για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. Ακόμη με φωτογραφία του που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram είπε πως ένιωθε ιδιαίτερα συγκινημένος για όλα αυτά που συνέβησαν στην καριέρα του και όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν.

    jeremymeeks

    Ακόμη ο ίδιος τόνισε ότι είναι έτοιμος να αλλάξει την ζωή του και να προσφέρει στην οικογένεια του μια καλύτερη ζωή. Ακόμη δήλωσε έκπληκτος που μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή του κοινού μέσα εξαιτίας της εμφάνισης του, κάτι το οποίο τον κάνει να αισθάνεται ευλογημένος. Ακόμη οι φωτογραφίες του Jeremy είχαν γίνει ήδη viral σε όλη την Αμερική πριν αποφυλακιστεί.

    Ο Meeks επίσης είχε δηλώσει στο ABC ότι γυμναζόταν συστηματικά από πέρσι μέσα στην φυλακή περιμένοντας της αποφυλάκιση του, καθώς ήθελε να είναι αμέσως έτοιμος για τον φωτογραφικό φακό μόλις έβγαινε από την φυλακή. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόσεχε πολύ την διατροφή του και γυμναζόταν συνεχώς, θέλοντας να αρπάξει όπως είπε την ευκαιρία που του παρουσιαζόταν. Ακόμη εξέφρασε και την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική, θέλοντας ακόμη και να παίξει σε μια τηλεοπτική σειρά όπως το Sons of Anarchy.

    Τέλος μιλώντας για την οικογένεια του, είπε για την μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην φυλακή αφού ήταν μακριά του.

    Δείτε ακόμη:

    Σοκ στον χώρο της μόδας- Προκαλεί ο Valentino με ανήλικο μοντέλο που φαίνονται οι θηλές του 



    ΣΧΟΛΙΑ