• LIFE&STYLE

    Ο Jay-Z άρπαξε το κινητό καλεσμένου σε πάρτι που βιντεοσκοπούσε τη Beyoncé  να χορεύει

    • NewsRoom


    Ο Jay-Z και η Beyoncé δεν είναι ένα ζευγάρι που φημίζεται μόνο για τον παθιασμένο έρωτα τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι επίσης ένα επιχειρηματικό δίδυμο που δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο, γνωρίζοντας παράλληλα πως χάρη στο ταλέντο και τη φήμη που έχουν αποκτήσει, τα καθαρά έσοδά από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ξεπερνούν πλέον το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

    Στο πάρτι του Diddy για τα 50α του γενέθλια η Beyoncé θέλησε να κάνει μια εμφάνιση αντάξια της φήμης της, την οποία ανέδειξε μέσα από διάφορες φωτογραφίες που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

    Ωστόσο, αυτό που δεν δημοσίευσε η ίδια, αλλά μαθεύτηκε μέσω ενός λογαριασμού στο Instagram, είναι πως ένας από τους καλεσμένους στο πάρτι του Diddy, βιντεοσκόπησε την Beyoncé με το κινητό του καθώς εκείνη χόρευε στους ρυθμούς του επιτυχημένου τραγουδιού της δεκαετίας των 80s «Every Little Step».

    Όταν το αντιλήφθηκε ο Jay-Z, άρπαξε τη συσκευή για να σβήσει κάθε υλικό στο οποίο απεικονιζόταν η γυναίκα του. Η κίνηση ήταν αναμενόμενη, όχι μόνο γιατί ο 50χρονος ράπερ δεν θέλει να βιντεοσκοπούν άγνωστοι  την σύζυγο του, αλλά και γιατί δεν ήθελε να την εκμεταλλευτεί κάποιος οικονιμικά πουλώντας το βίντεο από μια στιγμή διασκέδασης της.



    ΣΧΟΛΙΑ