array(0) {
}
        
    
Menu
1.5%
Τζίρος: 324.44 εκατ.

Βουλή: Προς κύρωση οι συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για «την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών»

Life & Style

Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει τα πάντα στο Epsilon: Δείτε το νέο λογότυπο του σταθμού (pics)

Comments

Την νέα εποχή Ιβάν Σαββίδη καλωσορίζει και επίσημα από σήμερα το κανάλι Epsilon. Εκτός από το διαφορετικό πρόγραμμα και τα νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό, καθημερινά παρατηρούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν. Σήμερα ένα νέο λογότυπο, φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό έκανε την εμφάνισή του μαζί με την ανανεωμένη η σελίδα του καναλιού στα social media και στο epsilontv.gr.

Ο επιχειρηματίας δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να γίνουν αλλαγές στο λογότυπο, αλλά και στα χρώματα. Όπως θα παρατηρήσετε και από το facebook του σταθμού, το λογότυπο έγινε σε χρυσές αποχρώσεις. Εντυπωσιάζει όμως και το γεγονός πως έφυγε το απλό “Ε” και πλέον αναγράφεται ως «Epsilon».

Δείτε την ανάρτηση του σταθμού με την αλλαγή στο logo.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Προς κύρωση οι συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για «την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών»
Στενά του Ορμούζ: Στην κόψη του ξυραφιού η ελεύθερη διέλευση πλοίων – Τι λέει ο Τραμπ, γιατί παραμένει θολό το τοπίο
«Ο ρόλος της Ελλάδας σε ένα ΝΑΤΟ χωρίς τις ΗΠΑ»
Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για τις άδειες περιφερειακών καναλιών – Όροι, κόστος και αυστηροί κανόνες λειτουργίας
Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει
Ντίτζιταλ και καουτσούκ
Hedge funds, ομόλογα και το πολιτικό αδιέξοδο
Μην είστε, λοιπόν, άθλιοι…
Ο φόβος για γαλάζιο αντάρτικο, η σύσκεψη του ΚΜ με την Κίμπερλι, η Μύκονος και ο πρέσβης, η δωρεά του εφοπλιστή Μανούση και σε ποιον ανήκει η Τζάγκουαρ της Βουλής
H καρέκλα του Δάρρα και οι αλλαγές στην ΕΡΤ, οι αργόμισθοι του ΑΠΕ, το σχέδιο Δημητριάδη για τον Σκάι, η μεταγραφή της Νάνσυς και του Θανάση