array(0) {
}
        
    
Menu
0.09%
Τζίρος: 169.28 εκατ.

Ιράν στον ΟΗΕ: Η σταθερότητα στον Κόλπο περνά από «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλεια της χώρας

Life & Style

Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει τα πάντα στο Epsilon: Δείτε το νέο λογότυπο του σταθμού (pics)

Comments

Την νέα εποχή Ιβάν Σαββίδη καλωσορίζει και επίσημα από σήμερα το κανάλι Epsilon. Εκτός από το διαφορετικό πρόγραμμα και τα νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό, καθημερινά παρατηρούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν. Σήμερα ένα νέο λογότυπο, φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό έκανε την εμφάνισή του μαζί με την ανανεωμένη η σελίδα του καναλιού στα social media και στο epsilontv.gr.

Ο επιχειρηματίας δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να γίνουν αλλαγές στο λογότυπο, αλλά και στα χρώματα. Όπως θα παρατηρήσετε και από το facebook του σταθμού, το λογότυπο έγινε σε χρυσές αποχρώσεις. Εντυπωσιάζει όμως και το γεγονός πως έφυγε το απλό “Ε” και πλέον αναγράφεται ως «Epsilon».

Δείτε την ανάρτηση του σταθμού με την αλλαγή στο logo.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν στον ΟΗΕ: Η σταθερότητα στον Κόλπο περνά από «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλεια της χώρας
Μάρκο Ρούμπιο: «Οικονομικό πυρηνικό όπλο» ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ
Τι σημαίνει η απόφαση για τις υποκλοπές, τα μυστήρια του Αρείου Πάγου, ο Τραμπ στην Αθήνα(;) και η Νάντια με τα παιδάκια στη Βουλή
Η μάχη για το Κέντρο και η παγίδα της δεύτερης θέσης
Το σχέδιο του Μαξίμου μέχρι το Συνέδριο της ΝΔ και η Συνταγματική Αναθεώρηση
Μουρλοκούκου
Όλη η αλήθεια για τον Αντώνη Ρέμο
Έρχονται 2+1 νέα κόμματα: Οι κινήσεις Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον
Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ