• LIFE&STYLE

    Ο Γιώργος Μουκίδης «ξεσπά» για την εκπομπή του Ρέμου: «ο κυρ Αντώνης θα στεκόταν μουγκός μπροστά στην κάμερα»

    • NewsRoom
    Γιώργος Μουκίδης


    Ένα «ξέσπασμα» μέσω Facebook είχε ο Γιώργος Μουκίδης με αφορμή την εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο MEGA και την απήχηση που αυτή φάνηκε να έχει.

    Ο Αντώνης Ρέμος στη μουσική εκπομπή που παρουσίασε το MEGA την περασμένη Παρασκευή κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με αγαπημένα τραγούδια και συνδέσεις με καλλιτέχνες – έκπληξη.

    Ο πολύ γνωστός συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός Γιώργος Μουκίδης, όμως, είχε κάποιες αντιρρήσεις, τις οποίες εξέφρασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

    «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Είδαμε όλοι και καταλάβαμε πολύ καλά πόσο μεγάλη απήχηση και κατ’ επέκταση τηλεθέαση είχε η εκπομπή του ΜEGA με τον κύριο Αντώνη Ρέμο… Λοιπόν παιδιά μια και την απολαύσατε σχεδόν όλοι, σκεφτείτε τα εξης: Αν δεν υπήρχαμε όλοι ΕΜΕΙΣ που γράφουμε τα τραγούδια ο κύρ Αντώνης θα στεκόταν μουγκός μπροστά στην κάμερα και οι μουσικοί θα ήταν και αυτοί ακίνητοι κρατώντας απλά τα όργανά τους… ΕΜΕΙΣ οι δημιουργοί… Όλοι εμεις που είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 (τουλάχιστον). Ευχαριστώ πολύ!

    ΥΓ. Μέρος του ποσού που εισέπραξε ο “καλλιτέχνης” μήπως θα διατεθεί για να αγοραστούν αναπνευστήρες και μάσκες; Ρωτάω τώρα εγώ…..!!!!!»

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…..!!!!!Είδαμε όλοι και καταλάβαμε πολύ καλά πόσο μεγάλη απήχηση και…

    Posted by George Moukidis on Friday, April 10, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ