• LIFE&STYLE

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τηλεφώνησε στην Κ. Δαλάκα – Όλα όσα είπαν

    δαλακα ντανος

    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, κατάφερε να στεφθεί φέτος η Κατερίνα Δαλάκα, που συμμετείχε για δεύτερη φορά φέτος στο παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά εμφανίστηκε πέρυσι ως παίκτρια. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και λίγες ώρες, όπου φίλοι και αγαπημένα της πρόσωπα σπεύδουν να επικοινωνήσουν μαζί της και να της ευχηθούν για την επιτυχία της.

    Ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα που ήρθε είναι και αυτό του νικητή του πρώτου κύκλου του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου, που έκανε πολλούς να απορούν. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του «ΛΟΙΠΟΝ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στη φετινή νικήτρια.

    Όπως μαρτυρούν οι ίδιες πληροφορίες, το τηλεφώνημα μεταξύ των δύο αγαπημένων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης κράτησε αρκετή ώρα, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι τρέχει ανάμεσα στους δύο.

    Αυτό που διέρρευσε, τελικά είναι ότι πρώην νικητής και ηθοποιός τηλεφώνησε στην Κατερίνα Δαλάκα για να της εκφράσει τα συγχαρητήριά του για τη νίκη της και να της ευχηθεί καλή επιστροφή στην Ελλάδα.

    δαλακα ντανος
    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Η πρόσκληση

    Η συνομιλία τους, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτά, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Ντάνος έκανε στην Κατερίνα Δαλάκα και μια πρόταση για κοινές διακοπές. Η εν λόγω πρόταση, αφορούσε φυσικά, στο αγαπημένο νησί και τόπο καταγωγής του Ντάνου, τη Σκιάθο.

    Είναι πλέον γνωστό ότι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κατερίνα Δαλάκα συνδέονται με μια δυνατή φιλία, η οποία μάλιστα αρχικά είχε παρεξηγηθεί, αφού όποιος τους έβλεπε μαζί, έκανε λόγο για ένα νέο ειδύλλιο στον χώρο της showbiz. Ωστόσο, κάτι παραπάνω δεν έγινε ποτέ μεταξύ τους και οι δύο παραμένουν καλοί φίλοι.

    Αναφορικά με τις φήμες αυτές, πηγές σχολιάζουν «Βιάστηκαν να χρεώσουν στον Γιώργο και τη Δαλάκα. Είναι καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές σε συνεντεύξεις του».

    Μένει να δούμε αν η μεγάλη νικήτρια του Survivor θα αποδεχθεί την πρόταση του φίλου της και αν θα επισκεφθεί το όμορφο νησί για διακοπές.

    δαλακα ντανος
    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ