ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκθαμβωτική η Μαριάννα Γουλανδρή φορώντας ένα απλό άσπρο t-shirt
Μία νέα φωτογραφία μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram, η Μαριάννα Γουλανδρή, που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα πλατύ χαμόγελο, κοιτάζει στο φακό του συζύγου της, Φίλιππου Λαιμού, με τα καταγάλανα μάτια της.
Το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, ενώ όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έκαναν διακοπές με το οικογενειακό σκάφος τους.
Πλέον η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ετοιμάζεται για το χειμώνα και τις νέες συλλογές κοσμημάτων της.
Μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Λαιμό και την κόρη τους, Χριστιάννα, μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, την πόλη όπου έμεναν για πολλά χρόνια και όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Δείτε την φωτογραφία:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lamda: Ενδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού, στις 21/1 η καταβολή
- Επιστροφή ενοικίου: Επιπλέον 1,37 εκατ. σε 6.722 δικαιούχους
- Χρηματιστήριο: Με πλώρη τα 30 ευρώ η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πάτησε τα 15 ευρώ η ΕΤΕ, νέα υψηλά για ΔΕΗ και Cener
- Κίνα σε Ιράν: Το Πεκίνο αντιτίθεται στη «χρήση βίας στις διεθνείς σχέσεις»