• First Top Stories

    Ο Brad Pitt σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το πολύκροτο διαζύγιο

    • NewsRoom


    Φαίνεται πως το διαζύγιο με την Angelina Jolie, στάθηκε η αφορμή για τον Brad Pit να μην παρευρεθεί στην  επικείμενη πρεμιέρα του νέου και πολύ αναμενόμενου ντοκιμαντέρ “Voyage of Time” , του Terrence Malick, την Τετάρτη. Ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στη νέο εγχείρημα του Malick ως αφηγητής του εκπαιδευτικού φιλμ των 40 λεπτών για τους κινηματογράφους IMAX, ενώ στην ολοκληρωμένη εκδοχή των 90 λεπτών αφηγήτρια είναι η Kate Blanchett.

    voyage 1

    “Tο ντοκιμαντέρ του Terrence, Voyage of Time, είναι ένα απίστευτα όμορφο και βιωματικό ντοκιμαντέρ για τα παιδιά και την οικογένεια που καταγράφει τη γέννηση του χρόνου. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέρος αυτού του συναρπαστικού και εκπαιδευτικού project, αλλά σε αυτή τη φάση προσπαθώ να επικεντρωθώ στην παρούσα οικογενειακή κατάσταση και δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από αυτή την ασυνήθιστη ταινία, την οποία και ενθαρρύνω όλους σας να δείτε”, φαίνεται να δήλωσε, σύμφωνα με το περιοδικό People.

     

    Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι η Jolie κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου επικαλούμενη “ασυμβίβαστες διαφορές”. Από τότε ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως το ζευγάρι είχε ουσιαστικά χωρίσει από τις 15 Σεπτεμβρίου εξαιτίας μίας επικαλούμενης διαφωνίας του Brad Pitt με τον 15χρονο γιο του Maddox. Ενώ ακόμη το θέμα διερευνάται, σύμφωνα με το E! News! πηγές από το περιβάλλον του Pitt δηλώνουν ότι ο ηθοποιός παίρνει πολύ σοβαρά το ζήτημα που έχει προκύψει και υποστηρίζει ότι δεν διέπραξε κανενός είδους κακοποίηση στο παιδί.

    Σύμφωνα μάλιστα με γνωστούς δικηγόρους το διαζύγιο αναμένεται να εξελιχθεί σε πόλεμο και όπως είναι αναμενόμενο το βασικό ζήτημα που θα τεθεί είναι αυτό της κηδεμονίας των παιδιών. Για την οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να ληφθεί αρχικά υπόψιν η καταγωγή των υιοθετημένων παιδιών, δηλαδή των  Maddox, Pax, Zahara, Knox, Vivienne και Shiloh, που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία της Jolie να έχει την κηδεμονία των παιδιών αλλά ο Pitt, να μπορεί να τα βλέπει όποτε θέλει καθώς και να παίρνουν από κοινού τις σημαντικές αποφάσεις που τα αφορούν.

    Από την άλλη και όπως δήλωσε ο διάσημος δικηγόρος Raoul Felder, ο Pitt έχει στα χέρια του ένα ισχυρό χαρτί που αφορά την κατάσταση της υγείας της Jolie. Μένει να δούμε τι θα προκύψει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/nomizete-oti-ta-zara-den-kanoun-marketingk-xanaskeftite/77836



    ΣΧΟΛΙΑ