• LIFE&STYLE

    Ο άσημος Ισλανδός που ξεφτίλισε τον Cristiano Ronaldo στο Euro


    Τα ίδια είχε πάθει από το Πειρατικό της Εθνικής μας στο Euro του 2004, τα ίδια φαίνεται να τραβάει και στο Euro που είναι σε εξέλιξη στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο λόγος για τον υπερόπτη Cristiano Ronaldo ο οποίος θολωμένος από την πίκρα του 1-1 στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας με αντίπαλο την Ισλανδία, έβγαλε χολή για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι Ισλανδοί τον βαθμό της ισοπαλίας.

    Αφού αρνήθηκε να δώσει τα χέρια με τους αντιπάλους ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης  των Πορτογάλων, δεν συγκρατήθηκε στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους: «Ο τρόπος που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν απίστευτος. Η Ισλανδία, δεν προσπάθησε να παίξει, απλά αμυνόταν, αμυνόταν, αμυνόταν Ουσιαστικά πανηγύριζαν σαν είχαν κερδίσει το Euro.  Αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει μία μικρή νοοτροπία. Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα σε αυτόν τον διαγωνισμό».

    ronaldo

    ronaldo

    Η νέα αυτή επίδειξη κομπλεξισμού από τον Ronaldo δεν έμεινε όμως αναπάντητη. Το «χαστούκι» στην υπεροψία του Πορτογάλου ήρθε από έναν άσημο αμυντικό της Ισλανδίας, τον Kari Arnason, ο οποίος δεν δίστασε να «χτυπήσει» εκεί που πραγματικά πονάει τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης: στη σύγκρισή του με τον Lionel Andrés Messi.

    «Προφανώς και δεν πάμε να δημιουργήσουμε –όσες ευκαιρίες και να έχουμε- μία τόσο φανταστική ομάδα όπως η Πορτογαλία, όμως τα σχόλια του Ronaldo, είναι ο λόγος που ο Messi θα βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από αυτόν», έγραψε στο twitter. «Ο Messi δεν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει έτσι. Τα σχόλιά του δείχνουν ότι του γίναμε κακός μπελάς. Ήταν υπέροχο που ακούσαμε κάτι τέτοιο από τα χείλη του. Και το κάνει ακόμα πιο γλυκό όταν καταντάει να γίνεται ένας τέτοιος loser. Ας λέει ό,τι θέλει. Δεν είχε ούτε μία ευκαιρία. Μία έκανε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τι να πω. Σκέτος loser. Τι περίμενε από εμάς; Να παίξουμε όπως η Barcelona εναντίον τους; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!»

    Και ο εφιάλτης των Euro για τον Christiano Ronaldo συνεχίζεται…arnason

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/nicole-kidman-stin-nea-tenia-tou-lanthimou-killing-sacred-deer/53937

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/poso-poulithikan-ta-dio-airbus-tis-olimpiakis-pou-rimazan-sto-parking-tou-el-venizelos/53936



    ΣΧΟΛΙΑ