• LIFE&STYLE

    Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε πτώση με αλεξίπτωτο! (video)


    Έχουν υπάρξει, γενικότερα, πολλά εντυπωσιακά άλματα αλεξιπτωτιστών στο κενό, όμως ένας Aρχηγός ΓΕΕΘΑ, που κάνει ακριβώς το ίδιο, σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα. Κι έτσι έγινε, αφού ο προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Νάυαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, το έκανε πράξη!

    Ειδικότερα, σήμερα, Τρίτη, στο πλαίσιο του προγράμματος εορταστικών επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων, καθώς και με προσωπικό Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων στη Νέα Πέραμο.

    ARXHGOSΕν συνεχεία, λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα αλεξιπτωτιστού από Ε/Π Chinook CH-47D, μαζί με προσωπικό (επτά άτομα) της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

    Τα χαρακτηριστικά των προσώπων των αλεξιπτωτιστών που έκαναν το άλμα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έχουν αλλοιωθεί, για ευνόητους λόγους ασφάλειας.

    Όσον αφορά το άλμα που διέπραξε ο Ναύαρχος εντυπωσιάζει και κόβει την ανάσα, καθώς η κάμερα ακολουθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από πολύ κοντινή απόσταση και τον καταγράφει να πέφτει στο απόλυτο κενό!



    ΣΧΟΛΙΑ