Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά κρατάει ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η πορεία του είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, η συνεργασία του με τον δημοσιογράφο συνεχίζεται για 1+1 χρόνια.
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
«Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.
Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.