• LIFE&STYLE

    Ο Αλέξης Γεωργούλης το διασκεδάζει στις Βρυξέλλες! (pics)

    γεωργουλης

    Αλέξης Γεωργούλης


    Στις Βρυξέλλες βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Αλέξης Γεωργούλης, στο πλαίσιο της εκλογής του, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρωβουλή. Ο ηθοποιός βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προσαρμογής στον νέο του ρόλο, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να τον πτοεί καθόλου, καθώς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβαζει, ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται να το διασκεδάζει!

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ανέλαβε χρέη ευρωβουλευτή όταν, στις εκλογές της 26ης Μαΐου, αναδείχθηκε νικητής, κερδίζοντας μια θέση στην Ευρωβουλή. Είναι επίσης γνωστό πως ο ηθοποιός είναι λάτρης των social media, επομένως δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του τις πρώτες εντυπώσεις του από το ταξίδι στο Βέλγιο.

    Ανεβάζοντας τις πρώτες του φωτογραφίες από το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και άλλα μέρη της πόλης, ο ηθοποιός έγραψε «Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη την αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!». Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Γεωργούλης είναι ορεξάτος και πανέτοιμος να ριχτεί στη μάχη της Ευρωβουλής.

    γεωργουλης
    Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή
    γεωργουλης
    Ο Αλέξης Γεωργούλης στις Βρυξέλλες
    γεωργουλης
    Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή



    ΣΧΟΛΙΑ