Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών, κάνοντας ειδική μνεία στην εκλογή του ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη.
Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον φίλο του, όπως τον χαρακτήρισε, Αλέξη Γεωργούλη και την απόφασή του να πολιτευθεί, με την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρωβουλή.
Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα, ο σχεδιαστής ξέσπασε. Συγκεκριμένα, ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-Ο Αλέξης Γεωργούλης σου αρέσει;
«Άλλη ντροπή. Δεν είναι σαν την Κουντουρά, που τη μισώ, τον Γεωργούλη τον συμπαθούσα και είναι φίλος μου».
-Του τηλεφώνησες να τους δώσεις συγχαρητήρια για την εκλογή του;
«Δεν λέω τέτοια πράγματα, εγώ τους ξεφτιλίζω. Είναι άσχετος με την πολιτική. Πρώτα πήγε από τη Νέα Δημοκρατία και μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος τον δέχτηκε; Ξεφτίλες…», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.