• LIFE&STYLE

    Ο Άκης Πετρετζίκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Alpha – Η ανακοίνωση του καναλιού

    • NewsRoom
    Άκης Πετρετζίκης

    Άκης Πετρετζίκης


    Την τηλεοπτική παραμονή του Άκη Πετρετζίκη για άλλη μία σεζόν στον Alpha ανακοίνωσε το κανάλι.

    Στην ανακοίνωση του αναφέρεται πως: «Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι ‘εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή΄. Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alpha και την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του!».

    Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζουν και οι δύο εκπομπές του πρώτου Έλληνα master chef. Δηλαδή το «Kitchen Lab» και το «Akis’ Food Tour».

    View this post on Instagram

    Σήμερα στις 20:00 στον @alphatv συντονιζόμαστε για το τελευταίο #AkisFoodTour! 🚗 Οι καλύτερες στιγμές του ταξιδιού με γέλια, πανέμορφα τοπία, φανταστικούς ανθρώπους και υπέροχες γεύσεις, μαζεμένες σε ένα επεισόδιο! 😍 Κι φυσικά θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, γιατί χωρίς αυτούς κανένα επεισόδιο δεν θα ήταν τόσο μοναδικό! ❤ Μπορεί εσείς να βλέπετε μόνο εμένα στην κάμερα αλλά εγώ πίσω από αυτή βλέπω μια ομάδα γεμάτη όρεξη να δημιουργήσει! Ελπίζω να τα ξαναπούμε του χρόνου με ένα #AkisFoodTour στις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας! 😎 The best is yet to come! 💪 #greece #foodtour #greekfoodtour #travel #greekcities #greekculture #newproject #cook #meetnewpeople #greek #chef

    A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on



    ΣΧΟΛΙΑ