• LIFE&STYLE

    Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε πρόταση συνεργασίας σε παίκτη του Masterchef!

    Άκης Πετρετζίκης

    Άκης Πετρετζίκης


    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο φετινός κύκλος του Masterchef, που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει να προβάλλεται την επόμενη χρονιά. Όπως σε κάθε παιχνίδι ριάλιτι, έτσι και εδώ, υπήρχαν κάποιοι συμμετέχοντες που ξεχώρισαν.

    Το ριάλιτι φέτος έκλεισε, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή τον Μανώλη, ενάντια στη Σπυριδούλα. Η αντίπαλος του νικητή ομολογουμένως είχε κλέψει περισσότερο τις εντυπώσεις, ενώ ξεχώρισαν και αρκετοί παίκτες που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, όπως ο «εν κουλί» Κύπριος Χαράλαμπος, ο Παντελής Βούρος και ο Mr. Κρατς, Χρήστος Μπάρκας.

    Αυτό φαίνεται πως είδε και ο πρώτος Έλληνας masterchef, Άκης Πετρετζίκης, που διαγράφει πλέον μια λαμπρή πορεία ως σεφ, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως εξακολουθεί να παρακολουθεί το παιχνίδι που ανέδειξε και τον ίδιο. Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο μεγάλος νικητής του MasterChef πριν εννιά ολόκληρα χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, κατάφερε να κάνει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης και της εστίασης. Μια καριέρα αξιοζήλευτη, που αρκετοί παίκτες του reality μαγειρικής έχουν ζηλέψει και σίγουρα θα ήθελαν να κάνουν.

    Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισε και πρότεινε σε έναν παίκτη του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής να συνεργαστεί μαζί του. Η αποκάλυψη έγινε στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», αποδεικνύοντας πως ο Άκης Πετρετζίκης δεν φοβάται να αναμετρηθεί με τις ανερχόμενες αγαπημένες προσωπικότητες του κόσμου. Ο διάσημος σεφ συγκεκριμένα, κάλεσε το δημοφιλή παίκτη σε ένα challenge μαγειρικής, όπου οι δυο τους θα βρεθούν στην ίδια κουζίνα και θα αναμετρηθούν στις μαγειρικές υψηλές απαιτήσεις.

    Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Άκης Πετρετζίκης και του πρότεινε να συνεργαστούν δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Mr. Κρατς, Χρήστο Μπάρκα.

    Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί:



    ΣΧΟΛΙΑ