• LIFE&STYLE

    Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι καλή πεθερά; Τι δήλωσε για τη Σία Κοσιώνη

    • NewsRoom
    Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη


    Μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Happy Day, όπου μίλησε για τον πολιτικό βίο, αλλά και τη Σία Κοσιώνη.

    «Δεν είχα σκοπό να μπω στην πολιτική, μπήκα μετά τη δολοφονία του Παύλου», εξομολογήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Και συνέχισε λέγοντας ότι «Στην πολιτική με σύρανε οι Ευρυτάνες που ψηφίζουν στο πρόσωπό μου τον Παύλο. Στην Κρήτη έχουμε άλλη διάλεκτο και στην αρχή δεν καταλάβαινα τη διάλεκτο της Ρούμελης».

    Μιλώντας για την οικογένειά της, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι: «Όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί τσακωνόμαστε για το φαγητό που οι μισοί κάνουν δίαιτα, όχι για την πολιτική. Η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσα με τις τεράστιες φτερούγες. Η μάνα μου έλεγε τα ‘όχι’. Ο πατέρας μου μας ‘πέθαινε’ στο διάλογο και παραδινόμασταν. Είμαι κλασική εργαζόμενη μητέρα, έχω ατελείωτες τύψεις. Η μαύρη αλήθεια για το χρόνο που αφιερώνουμε στα παιδιά είναι η καλή ποιότητα, αλλά η ποσότητα λείπει. Δυστυχώς τα παιδιά μου δεν δέχονται να παρεμβαίνω στη ζωή τους».

    Μάλιστα, σχολίασε και τη σχέση της με τη σύζυγο του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη.

    «Είμαι κλασσική Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου.

    Η Σία είναι εξαιρετικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα, σκληρά δουλευταρού. Είναι πετυχημένη στη δουλειά της, 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της».

    «Υπήρξα ανταγωνιστική ως αδελφή πρωθυπουργού όταν αποφασίστηκε να μην είμαι στην κυβέρνηση για οικογενειακούς λόγους. Ξαναβρήκα την ισορροπία μου όταν κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Δείτε το βίντεο:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ