• LIFE&STYLE

    Ντύσου όπως η Νταϊάνα -Η ASOS λανσάρει συλλογή προς τιμή της

    • NewsRoom


    Ήταν από τα πιο κομψά, σέξι και  «εκδικητικά» φορέματα που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον χωρισμό της με τον Κάρολο. Το μικρό μαύρο φόρεμα με τα μαργαριτάρια και 17 ακόμη σύνολα «ξαναζωντανεύουν» και ξαναέρχονται στην μόδα με μία συλλογή που μας κάνει να νιώθουμε σαν πριγκίπισσες.

    Η γυναίκα που σημάδεψε με το στιλ και την προσωπικότητά της την Βρετανία, φαίνεται να μην μπορεί να ξεχαστεί εύκολα από γνωστές εταιρίες και σχεδιαστές.

    Συγκεκριμένα, το brand “Αsos” δημιούργησε μία νέα συλλογή με φορέματα, σακάκια, πουκάμισα και αξεσουάρ που μοιάζουν με αυτά που φορούσε τότε η Νταϊάνα.

    Ανδρόγυνα, tuxedo σακάκια, ριγέ πουκαμίσες και αυτό το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα σε φόρεμα είναι μερικά κομμάτια από την συλλογή «Wah London x ASOS» που έχουν γίνει ανάρπαστα.

    Τα κομμάτια της συλλογής είναι 18 στο σύνολό τους και έχουν την υπογραφή της Σαρμάντιν Ρέιντ σε συνεργασία με την “Asos”.

    Εκτός από τα κομμάτια που παραπλήσια είχε φορέσει και η Πριγκίπισσα στο παρελθόν, υπάρχουν και πιο νεωτεριστικά στοιχεία, όπως μία θήκη κινητού, δαχτυλίδια και πλεκτά με την στάμπα «Princess», θέλοντας έτσι να παρουσιάσει την πιο μοντέρνα εκδοχή των πιο εμβληματικών ρούχων της.

    Η ιδέα ήταν πως ένα κορίτσι μετακόμισε από την επαρχία του Λονδίνου προς τα Δυτικά και πρέπει να βρει τρόπο να «εναρμονιστεί» με το στιλ εκεί.

    «Έπρεπε να μπω στο πνεύμα. Να καταλάβω τι θα φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αν έπαιρνε η ίδια τα παιδιά της από το σχολείο», σχολίασε η Σαρμαντίν.

    διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας George: Ο πιο σνομπ γαλαζοαίματος είναι μόλις 3 ετών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη τώρα! Δείτε τα 10 ακριβότερα σπίτια του κόσμου και ποιοι είναι οι τυχεροί -και ζάμπλουτοι- ιδιοκτήτες τους!

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ