ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανατροπή του ΑΝΤ1 και η νέα πρόταση εξαγοράς, ο ΣΚΑΪ σε φάση split, ο νέος ρόλος του Παπαδάκη και οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του και ποιοι ενδιαφέρονται για την ΕΦΣΥΝ
Στη Νάπολη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τούρκος ηθοποιός, Τζαν Γιαμάν, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.
Ο κούκλος ηθοποιός απολαμβάνει μαζί με τον πατέρα του τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο οι φανατικοί θαυμαστές του έψαξαν και έμαθαν το ξενοδοχείο, όπου διαμένει στη Νάπολη και κατασκήνωσαν απ’ έξω προκειμένου να τον δουν από κοντά.
Ο ηθοποιός όχι μόνο κατέβηκε για να χαιρετήσει τους θαυμαστές του, χωρίς κάποιον σωματοφύλακα, αλλά με χαμόγελο και προθυμία υπέγραψε και αυτόγραφα.
Οι θαυμαστές του τρελάθηκαν με τον Γιαμάν. Εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και τράβηξαν σέλφι μαζί του, ενώ ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη.
Αν και ο Γιαμάν, μετά από λίγο επέστρεψε στο δωμάτιό του, όλο και περισσότεροι φαν έσπευσαν στο ξενοδοχείο προκειμένου να τον γνωρίσουν.
Η κοσμοσυρροή ήταν τόσο μεγάλη που είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας της Νάπολης!
https://www.instagram.com/p/B0vHPdFB3Q_/
Ο Τζαν Γιαμάν είναι ψηλός, καλογυμνασμένος και έχει δει την δημοτικότητά του να ανεβαίνει στα ύψη, μετά την προβολή της σειράς «Φτερωτός Θεός» στην Τουρκία, καθώς και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Στο Instagram, οι followers του ξεπερνούν τους 5 εκατομμύρια, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 ανακηρύχθηκε Άνδρας της Χρονιάς από την τουρκική εκδοχή του περιοδικού GQ.
Δείτε τα βίντεο:
https://www.instagram.com/p/B1UMaCTh6Id/
https://www.youtube.com/watch?v=tCUbusecPb0
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρλ Λάγκερφελντ: Ο ωραίος Μπατίστ Τζιαμπικόνι, η τεράστια περιουσία, η γάτα και οι κληρονόμοι
- Ποιοι εργολάβοι αναλαμβάνουν αρδευτικά έργα 691 εκατ. ευρώ – Η ανατομία του ΥΔΩΡ 2.0
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Επιχειρηματίες θέλουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό, ο Μητσοτάκης είναι ισχυρός – Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες
- Πλειστηριασμοί ακινήτων: Μια τροποποίηση άρθρου, γροθιά στο στομάχι της οικονομίας
