• LIFE&STYLE

    Νόνη Δούνια: Στο γήπεδο με τον σύζυγό της (pics)

    • NewsRoom

    Η Νόνη Δούνια στη Βουλή


    Φανατική φίλαθλος της ομάδας του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι η βουλευτής της Α’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, που παρευρέθη σε ακόμη έναν αγώνα της ομάδας του Πειραιά, αυτή τη φορά με τον γοητευτικό σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη.

    Σημειώνεται πως ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει αρκετές φορές τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο γήπεδο Καραΐσκάκη, να παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού, του οποίου φαίνεται πως είναι ένθερμη φίλαθλος.

    Πρόσφατα, μάλιστα, η Νόνη Δούνια είχε βρεθεί και πάλι στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει έναν άλλο αγώνα, έχοντας για παρέα τον γιο της, Στάθη, μια στιγμή την οποία η ίδια είχε κοινοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» έξω από το γήπεδο του Φαλήρου, όπου συνοδευόταν από τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, Κυριάκο Μουρατίδη, με στόχο να παρακολουθήσουν έναν ακόμη αγώνα.

    Με casual στυλ και ανάλαφρη διάθεση οι δυο τους απαθανατίστηκαν εντός του χώρου του γηπέδου, ενώ η βουλευτής μάλιστα απεικονίστηκε να κρατά και μια τσάντα από την μπουτίκ της ομάδας, που στεγάζεται επίσης εντός του χώρου, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Νόνη Δούνια πραγματοποίησε και τα ψώνια της με προϊόντα της ομάδας.

    H βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, στο γήπεδο Καραΐσκάκη
    H βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, στο γήπεδο Καραΐσκάκη



    ΣΧΟΛΙΑ