• LIFE&STYLE

    Νόνη Δούνια: Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της

    • NewsRoom

    Νόνη Δούνια


    Για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της μίλησε η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια.

    Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ημέρες πριν, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, σχετικά με ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην καρδιά. Οι γιατροί της συνέστησαν να προχωρήσουν στη χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η βουλευτής, συγκεκριμένα, έκανε επιδιόρθωση βαλβίδας.

    Η Νόνη Δούνια έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντα της. Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια υγείας της, με τη λεζάντα της δημοσίευσης να γράφει τα εξής: «Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, επιστρέφω στα καθήκοντα μου υγιής, δυνατή. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον, είναι συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Πάμε δυνατά! Με χαμόγελο και αισιοδοξία».

    Στη συνέχεια, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της και το σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη.

    Οι μέρες νοσηλείας, ο φόβος, η οικογένειά της 

    Όπως αποκάλυψε, η εν λόγω επέμβαση ήταν μια προγραμματισμένη διαδικασία για ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά της. Ερωτηθείσα για το αν φοβήθηκε, η ίδια απάντησε ότι επρόκειτο για ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο, ωστόσο διατήρησε την πίστη της ότι όλα θα πάνε καλά και, όπως είπε, δεν φοβήθηκε στιγμή.

    Παράλληλα, η Νόνη Δούνια εξήγησε ότι δεν είχε αντιμετωπίσει, στο παρελθόν, κάποιο θέμα εξαιτίας του προβλήματος με την καρδιά της, ωστόσο προχώρησε στην επέμβαση, όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα, καθώς, τόσο η ίδια, όσο και το ιατρικό προσωπικό που την παρακολουθούσε, έκρινε ότι αυτός είναι ο σωστός χειρισμός που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

    Αναφερόμενη στα παιδιά της, είπε ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της μητέρας τους όπως και η ίδια το επιθυμούσε, χωρίς φόβο και με δύναμη. Επεσήμανε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ότι, κατά τις ημέρες της νοσηλείας της, τα παιδιά της συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμα που έχουν στην καθημερινότητά τους και το χειρουργείο δεν διατάραξε καθόλου τη ζωή τους.

    Η Νόνη Δούνια μίλησε, τέλος, για την τύχη να έχει στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν, πράγμα το οποίο οφείλεται, όπως υποστήριξε η ίδια, στο γεγονός ότι και εκείνη τους αγαπά και επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις.

    «Και στα δύσκολα και στα ευχάριστα έχω δίπλα μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, παλιούς και νέους συνεργάτες. Όπως σας είπα, πάντως, δεν αντιμετώπισα την κατάσταση ως κάτι που χρήζει συμπαράστασης. Ήταν για μένα κάτι το διαδικαστικό, μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τελειώσει. Δεν το δραματοποίησα, ούτε του έδωσα μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που αντικειμενικά ήταν. Οπότε οι άνθρωποί μου απλώς με περιέβαλαν με κατανόηση και αγάπη, όπως κάνουν πάντα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.



    ΣΧΟΛΙΑ