• LIFE&STYLE

    Νίκος Κοκλώνης: Τι θα γίνει με το «Just the 2 of Us»

    Νίκος Κοκλώνης, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής και Μαρία Μπακοδήμου


    Την απόφαση να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό ολόκληρη η ομάδα του Just the 2 of Us με δικά του έξοδα, πήρε ο Νίκος Κοκλώνης.

    Το σόου του OPEN έκανε κανονικά πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο, χωρίς την παρουσία κοινού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού αποφάσισε ότι όλο το προσωπικό της εταιρείας του, οι παίκτες, καθώς και η κριτική επιτροπή θα κάνουν την εξέταση για τον κορονοϊό.

    Μέχρι στιγμής όσοι πέρασαν το τεστ βγήκαν αρνητικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν βγει τα αποτελέσματα όλων.

    Έπειτα από πολλές συζητήσεις που είχε ο παραγωγός και παρουσιαστής με το κανάλι, συμφώνησαν να προχωρήσουν κανονικά στην εγγραφή του δεύτερου επεισοδίου την Τρίτη το απόγευμα, λαμβάνοντας, ωστόσο απίστευτα μέτρα ασφαλείας για τους συνεργάτες του.

    Ακόμη θα γίνει ειδική απολύμανση μέσα στο πλατό, αλλά και τα καμαρίνια.

    Το μακιγιάζ και το styling των παικτών θα γίνει στο σπίτι και αύριο θα έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες, με το μεγάλο κόστος να αναλαμβάνει πάνω του ο Νίκος Κοκλώνης.

    Στα στούντιο KAPPA απαγορεύεται οποιαδήποτε είσοδος κατά την διάρκεια της εγγραφής σε πρόσωπα που συνοδεύουν τους συντελεστές.

    Θα έρθουν όλοι στο πλατό μόνο για την εγγραφή του σόου, ενώ υπάρχει και plan B με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει πάρει την απόφαση εάν βρεθεί κάποιος θετικός στον ιό να φύγει αυτόματα με το ταίρι του από τον διαγωνισμό.



    ΣΧΟΛΙΑ