• LIFE&STYLE

    Νίκος Κοκλώνης: Αναβάλλεται το Just the 2 of Us

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    Δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο σόου του Just the 2 of Us το Σάββατο, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε τους followers του ότι το πάρτι θα σιγήσει τιμώντας τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

    Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αναφέρει: «Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές τόσων ανθρώπων, τόσων νέων παιδιών, τόσο άδικα και τόσο σκληρά, αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει.

    Σε αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2Us να ”σιγήσει”, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

    Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους».

    Από την πλευρά του ο ALPHA σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι: «Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο Alpha, συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών αποφασίζει την αναβολή του ζωντανού show Just the 2 of us. Θα επιστρέψει το Σάββατο, 11 Μαρτίου στις 20:00».

    Σημειώνεται ότι αντί του σόου θα προβληθούν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ