• LIFE&STYLE

    Νίκος Οικονομόπουλος: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του – Οι οικονομικές πιέσεις και τα ανταλλάγματα

    • NewsRoom

    Νίκος Οικονομόπουλος


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο και το Κέντρο Αθηνών, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

    Μια σειρά από γεγονότα, ωστόσο, που οφείλονται στην οικονομική κρίση των Ελλήνων σε συνδυασμό με τα υψηλά χρηματικά ποσά που λαμβάνουν για τις εμφανίσεις τους οι καλλιτέχνες, φαίνεται πως οδήγησαν στην αιφνίδια λήξη της συνεργασίας και την άμεση αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το γνωστό νυχτερινό κέντρο, παρά τις κάποιες κρατήσεις που ήδη υπήρχαν για αυτή την εβδομάδα.

    Η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, όταν ο επιχειρηματίας πρότεινε στον τραγουδιστή να μοιραστεί φέτος τη σκηνή με ακόμα ένα μεγάλο όνομα. Εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά, καθώς επιθυμούσε να είναι το πρώτο όνομα, ενώ πίστευε ότι μπορεί να κρατήσει το μαγαζί μόνος του, πλαισιωμένος από τα ίδια μικρότερα ονόματα που συμμετείχαν στο σχήμα του και πέρσι, την Ζοζεφίν και τον Αναστάσιο Ράμμο.

    Ανάμεσα στα ονόματα που του προτάθηκαν να συμπράξει επί σκηνής ήταν εκείνα της Πάολα, της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και της Δέσποινας Βανδή, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Αν και ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν, όσο περνούσε ο καιρός, οι κρατήσεις για τα βράδια της Παρασκευής μειώθηκαν αισθητά, κάτι που δυσαρέστησε τον Γιάννη Τσακουμάκο.

    Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας διατηρεί ακόμα ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, το Estate, όπου φέτος εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος, ένα δυνατό σχήμα, το οποίο ο Νίκος Οικονομόπουλος θεωρούσε ότι προωθούνταν περισσότερο από το δικό του.

    Την περασμένη Παρασκευή, όμως, οι σχέσεις των δύο ανδρών επιδεινώθηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς φημολογείται ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε μείωση αποδοχών από τον τραγουδιστή, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον τελευταίο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η συζήτηση σε αδιέξοδο και εν τέλει την οριστική ρηξη των δύο πλευρών.

    Την απόφασή του να αποχωρήσει εν μέσω σεζόν από το Κέντρο Αθηνών ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, προτού προλάβει να βγάλει την ανακοίνωση το ίδιο το μαγαζί.

    Νίκος Οικονομόπουλος

    Ανταλλαγή ρόλων

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Espresso, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, καθώς έχει δεχτεί πρόταση από άλλο κέντρο.

    Όσο για τους υπόλοιπους εργαζομένους και το προσωπικό στο Κέντρο Αθηνών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεσμεύτηκε να τους πληρώσει κανονικά για την εβδομάδα που το μαγαζί δεν θα λειτουργήσει.

    Μάλιστα, ακούγεται ότι εκείνος που θα αναλάβει εκ νέου το πρόγραμμα στο Κέντρο Αθηνών δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Ελληνικό και δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη.

    Όλα δείχνουν πως θα γίνει μία ανταλλαγή, αφού στο Fantasia Live στο Ελληνικό ακούγεται ότι θα πάει ο Νίκος Οικονομόπουλος για να συνεχίσει φέτος τις εμφανίσεις του.

    Η ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου στο Instagram:

    «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας.

    Επίσης, ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, τα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», έγραψε χαρακτηριστικά,, παραλείποντας να ευχαριστήσει την επιχείρηση.



    ΣΧΟΛΙΑ