• LIFE&STYLE

    Νίκος Αναδιώτης: Τί είπε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

    Νίκος Αναδιώτης

    O Νίκος Αναδιώτης


    Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Γαβριήλ Κεραμίδα για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

    Τί δήλωσε ο ηθοποιός για τις δύσκολες τηλεοπτικές συνεργασίες που είχε;

    «Έχει συμβεί στο παρελθόν να κάνω δουλειά καθαρά και μόνο για το οικονομικό. Επειδή ήταν μόνο αυτό το κριτήριο για να συμμετέχω στη δουλειά αυτή, δεν πέρασα και καλά. Ήταν τηλεοπτική δουλειά.»

    Αναφορικά με τη Θεία Κοινωνία και τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του ίδιου αλλά και άλλων καλλιτεχνών, είπε χαρακτηριστικά: «Από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι αυτό ή δεν το πιστεύουν, δεν έχεις την απαίτηση για κάτι περισσότερο. Τους δικαιολογώ αφού έχουν άγνοια. Εγώ που το ξέρω επιβάλλεται να έχω άλλη άποψη. Είναι εμπειρία, το κάνω χρόνια στη ζωή μου, δεν κοιτάζω ποιος είναι μπροστά μου, δεν με αφορά.»

    Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γνωριζόμαστε πολύ περισσότερα χρόνια πίσω. Δεν κάνουμε πολύ παρέα, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, ούτε σημαίνει ότι έχουμε τσακωθεί και δεν είμαστε φίλοι. Προφανώς και δεν έχουμε συναντηθεί να τα πούμε μετά τον χωρισμό του. Δεν θα πάρω εγώ ποτέ να ρωτήσω, δεν με αφορά», είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

    Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού:



    ΣΧΟΛΙΑ