• LIFE&STYLE

    Νίκη Λειβαδάρη: Τι έγραφε το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της

    • NewsRoom

    Νίκη Λειβαδάρη


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι τελευταίες στιγμές που έζησε η Νίκη Λειβαδάρη, λίγο πριν τον ξαφνικό χαμό της. Η 33χρονη ηθοποιός που άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ του Σαββάτου από έμφραγμα του μυοκαρδίου, βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με τον φίλο της, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «Stamboul Train» που συμμετείχε.

    Η νεαρή ηθοποιός ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

    Λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν, η νεαρή κοπέλα είχε στείλει γραπτό μήνυμα στο κινητό του ηθοποιού και φίλου της, Φώτη Σπύρου προγραμματίζοντας να συναντηθούν την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή.

    «Είναι αδιανόητο! Έχω πάθει σοκ!» ξέσπασε ο ηθοποιός μιλώντας στην Espresso και συνέχισε την περιγραφή του: «Το Σάββατο το βράδυ στις 10.55 μου έστειλε μήνυμα ότι “Αύριο, Κυριακή, θα περάσω από την πρόβα να σε δω” . Την επόμενη την περίμενα, αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε “Έφυγε…”. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασο μου, στο έργο “Το μυστικό κλειδί” και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια.

    Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματα μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγες ώρες μετά πέθανε. Όπως έμαθα το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς ξεψύχησε».

    Ο ηθοποιός, Φώτης Σπύρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του φίλη: «Ήταν η χαρά της ζωής! Ένα κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη! Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογη συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένειά της…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σήμερα το «στερνό αντίο» στην 33χρονη Νίκη Λειβαδάρη – H αιτία θανάτου της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία με 19χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλφόνσο Κουαρόν: Στο πλευρό του Βαρουφάκη λίγο πριν τα Όσκαρ



    ΣΧΟΛΙΑ