• LIFE&STYLE

    Οι “Νύχτες Πρεμιέρας” επιστρέφουν από τις 20 Σεπτεμβρίου με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα

    νυχτες πρεμιερας αφισα 2017


    Οι “Νύχτες Πρεμιέρας”, ο κινηματογραφικός αυτός θεσμός της Αθήνας που όλοι αγαπήσαμε, έρχεται και φέτος να γεμίσει την πρωτεύουσα με λίγη από τη μαγεία της έβδομης τέχνης. Το “Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας” πραγματοποιεί και φέτος, για 23η χρονιά, μια σειρά από προβολές ταινιών από τις 20 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

    Το “Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας” έχει μετατραπεί σε μια μεγάλη αγάπη και εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Λουκάς Κατσίκας στο Cinemagazine: “Μια αγάπη που παρέμεινε δυνατή, στάθηκε στήριγμα και έμπνευση, και σταδιακά απέκτησε τις διαστάσεις αιτήματος: κάθε Σεπτέμβρη η πόλη της Αθήνας και οι κινηματογραφόφιλοι κάτοικοί της περιμένουν το αγαπημένο τους Φεστιβάλ και ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα ταινιών και εκδηλώσεων.”

    Το Φεστιβάλ, το οποίο επιλέχθηκε για δεύτερη φορά ανάμεσα στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης στην πλατφόρμα της EFFE για το 2017-2018, έχει εντάξει και φέτος στο πρόγραμμα των προβολών του πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες. Ανάμεσά τους το αμφιλεγόμενο “μητέρα!” του Darren Aronofsky, το “Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ” που έχει λάβει ήδη δύο βραβεία, το “Αυτό” που έχει κάνει αίσθηση με τους κλόουν του και πολλές άλλες. Επίσης, θα υπάρξει διαγωνισμός ελληνικών ταινιών μικρού μήκους!

    Οι φετινές προβολές του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικού της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, ODEON OPERA 1 & 2, IDEAL, Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ οι τιμές είναι στα 5 και 6 ευρώ.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να το βρείτε εδώ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηπίτου: Ο «κρυφός» πεζόδρομος του κέντρου με τα μπαράκια ανάμεσα σε νεοκλασικά και νεραντζιές (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Tι να κάνετε τον Σεπτέμβριο: Σινεμά στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επτά κρυμμένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας – Σε στοές, ψαγμένα στενά, κρυφούς κήπους

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ