• LIFE&STYLE

    Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διαδηλώνει κατά του Τραμπ (video)

    Ντι Κάπριο

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο


    Ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο συμμετείχε μαζί με δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς σε πορεία διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή και κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

    πορεια - Λεονάρντο Ντι Κάπριο

    Η πορεία, η οποία συνέπεσε με την εκατοστή ημέρα της προεδρίας του Τραμπ, ξεκίνησε από το Καπιτώλιο και κατέληξε στον Λευκό Οίκο με στόχο να καταγγείλουν τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου περί αμφισβήτησης του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

    Ο Ντι Κάπριο, ο οποίος συμμετείχε και ήταν στη μέση μιας ομάδας ιθαγενών Αμερικανών, κρατούσε ένα πανό το οποίο έγραφε, «Η Κλιματική Αλλαγή Είναι Πραγματική».

    Πορεία - Η.Π.Α.

    Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα εμπνευσμένα από εκείνα του Τραμπ, όπως «Δεν Υπάρχει Δεύτερος Πλανήτης» και «Κάνε τη Γη Σπουδαία Ξανά!», υποστηρίζοντας την «πράσινη» οικονομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τους κινδύνους που εγκυμονεί η αδράνεια.

    «Ο Τραμπ αλλάζει τους νόμους που έχουν υιοθετηθεί, μιλάει για αθέτηση της συμφωνίας του Παρισιού (για το κλίμα, που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2015), προσπαθεί να ενισχύσει το πετρέλαιο και τον άνθρακα ενώ είναι σε παρακμή, κάνει τα αντίθετα από αυτά που πρέπει να κάνει», δήλωσε στο AFP ο Ρόμπερτ Σίγκελ, ένας μηχανικός από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης που μετείχε στη διαδήλωση.

    Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου των Η.Π.Α. ότι η κλιματική αλλαγή ήταν μια «φάρσα», μια «ιδέα που εφηύραν οι Κινέζοι για να εμποδίσουν την αμερικανική βιομηχανία να είναι ανταγωνιστική», έχουν εξοργίσει τους Αμερικανούς πολίτες και όχι μόνο…

    Η πορεία στην Ουάσινγκτον ήταν μία από τις 300 που διεξάχθηκαν χθες (29 Απριλίου) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάουρα Νάργες: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Στην εντατική Ελληνίδα κωμική ηθοποιός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποια είναι η αλλαγή – έκπληξη της Παπαδοπούλου που λίγοι κατάλαβαν; (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ