• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο 24χρονος που έσωσε τον πατέρα του Γ. Μαζωνάκη από χείμαρρο στη Μάνδρα

    • NewsRoom
    Γιώργος Μαζωνάκης

    Γιώργος Μαζωνάκης


    Παρολίγον θύμα της τραγωδίας που υφίσταται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, ήταν και ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης, τον οποίο έσωσε ένας 24χρονος.

    Ο Βαγγέλης Καρατσόλης από τα Μέγαρα, περιγράφει στην εφημερίδα Espresso πώς απεγκλώβισε τον Μανώλη Μαζωνάκη από ένα τζιπ, όπου βρισκόταν με έναν φίλο του και τα σκυλιά τους, ζητώντας απελπισμένα βοήθεια, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

    «Ο δρόμος είχε εξαφανιστεί και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που παρέσυραν τα αμάξια σαν καρυδότσουφλα. Εγώ είχα βρει καταφύγιο στην οροφή ενός φορτηγού για να σωθώ από τον χείμαρρο. Υπήρχε ένα τζιπ σφηνωμένο ανάμεσα σε δύο νταλίκες, και όταν κοίταξα καλύτερα είδα πως υπήρχαν επιβάτες. Δυο ηλικιωμένοι άντρες…. Παντού φωνές, ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια», περιγράφει ο 24χρονος και συνεχίζει:

    «…και η στάθμη του νερού ανέβαινε. Κατέβηκα από το όχημα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τους τράβηξα έξω από το παράθυρο του οδηγού. Μου είπαν ότι πήγαιναν για κυνήγι και είχαν αγωνία για την τύχη των σκυλιών που βρίσκονταν σε ειδικό κλουβί στο πίσω μέρος του οχήματός τους. Τους είπα ότι αδυνατούσα. Δεν άντεχα άλλο. Κι όμως τελικά τα ελευθέρωσα. Δεν μου επέτρεπε η συνείδησή μου να τα παρατήσω σε βέβαιο θάνατο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τάσος Αρνιακός: O κυκλώνας «Ζήνων» θα «χτυπήσει» τη χώρα σε λίγες ώρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδεία πολιτικών στη Μάνδρα, με το ελάφι στον ώμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο Σοκ! Ένας ακόμα νεκρός εντοπίστηκε στη Νέα Πέραμο – Στους 16 τα θύματα

     



    ΣΧΟΛΙΑ