• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 8 Ιουνίου)

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Κριός
    Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ημέρα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θα λάβεις μια είδηση για κάτι που δεν γνώριζες και μάλιστα ούτε το φανταζόσουν. Προς το παρόν μην μπεις στη διαδικασία να το μοιραστείς ούτε με την οικογένειά σου για να αποφύγεις μπερδέματα ή αναστατώσεις. Δώσε λίγο χρόνο να το διαχειριστείς ο ίδιος και να ωριμάσει στη σκέψη σου. Να ξέρεις πως θα μελλοντικά θα εκτιμήσεις αυτή σου τη στάση.

    Αισθηματικές
    Ό,τι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή , καλύτερα σήμερα να είσαι πιο διαλλακτικός και να αποφύγεις τη συγκρούσεις καθώς οι εντάσεις ευνοούνται. Έτσι θα έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα γεφυρώσετε τα χάσματα. Αν πάλι είσαι μόνος , ευχάριστη έκπληξη έρχεται από το χώρο της εργασίας σου . Μάλλον ένα πρόσωπο που προέρχεται από εκεί θα σε προσεγγίσει και αυτό δε θα σε αφήσει αδιάφορο.

    Επαγγελματικές
    Η εργασία σου απαιτεί άψογο σχεδιασμό και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και δε θα χάσεις. Ό,τι αφορά σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα μπορείς να τα συζητήσεις και να εξετάσεις διάφορα ενδεχόμενα που τα αφορούν, αλλά σε καμιά περίπτωση μην επισφραγίσεις κάποια συμφωνία. Άσε καλύτερα να περάσει και αυτή η ημέρα.

    Ταύρος
    Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σε γενικά πλαίσια θα σου απορροφήσει ενέργεια, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην μπεις σε διενέξεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου. Η αλήθεια είναι ότι ήδη έχεις καταβάλει πολύ κόπο την προηγούμενη περίοδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχηση στο μυαλό σου και να αδυνατείς να σκεφτείς πάντα λογικά. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και έτσι θα αποφύγεις τις κατοτοπιές.

    Αισθηματικές
    Όμορφο κλίμα επικρατεί στα αισθηματικά σου και η ημέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις τον αέρα της ανανέωσης να μπει στη σχέση σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, αποδέξου την πρόσκληση της παρέας σου και διασκέδασε μαζί της. Ευχάριστα πράγματα σε περιμένουν που δεν θα τα πιστεύεις.

    Επαγγελματικές
    Άψογα εξελίσσονται τα επαγγελματικά σου, τα οποία δεν φαίνεται να έχουν εμπόδια. Παράλληλα είναι καλή η ημέρα για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες και μάλιστα με πολύ καλή πρόοδο. Θα σου αποφέρουν καλά χρηματικά οφέλη. Όσον αφορά στα έξοδά σου συνέχισε να είσαι συγκρατημένος και να περιορίζεις ο,τιδήποτε περιττό. Έχεις προσπαθήσει αρκετά για να τα ισορροπήσεις.

    Δίδυμοι
    Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι στο προσκήνιο και μάλιστα με πολύ θετική αποδοχή από τους γύρω σου. Ό, τι και να κάνεις οι άλλοι σε λατρεύουν και σου συγχωρούν κάθε σου λάθος. Κοίταξε να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια. Ωστόσο, μείνε συνεπής στα σχέδιά σου και μην παρασύρεσαι από το καλό κλίμα. Η πειθαρχία σου αυτή θα ανταμειφτεί στο άμεσο μέλλον.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα σε ευνοεί και λειτουργεί προς όφελος της σχέσης σου. Έχεις προστριβές με τον σύντροφό σου και θεματάκια που πλανώνται στον αέρα δημιουργώντας απόσταση; Ε, τότε άρπαξε την ευκαιρία , συζήτησε με τον άνθρωπό σου και σύντομα ό,τι σας χωρίζει θα είναι παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα σου επιφυλάσσει έκπληξη, αφού θα σε φέρει πολύ κοντά με ένα άτομο που δεν περιμένεις.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέοι δρόμοι που περιμένουν τη δική σου πρωτοβουλία για να τους ακολουθήσεις. Εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα που επικρατεί και στρώσε το έδαφος , ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η οικονομική σου κατάσταση απαιτεί προσοχή και περιορισμό των εξόδων σου. Ρύθμισε τις υποχρεώσεις σου.

    Καρκίνος
    Αγαπητέ Καρκίνε, το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και εσύ είσαι έτοιμος να του ανοίξεις. Πρόσεξε πολύ και σκέψου καλά τι θέλεις από τη ζωή σου και πως το παρελθόν θα σε βοηθήσει σε αυτό ή αν θα σε εμποδίσει. Ίσως δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις που δε θέλεις ακόμη να αντιμετωπίσεις. Αναμένεται να σου προταθεί μια ενδιαφέρουσα εργασία.

    Αισθηματικές
    Άψογο το κλίμα στις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου αναθερμαίνεται και περνάς ιδανικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, θα έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που θέλεις και θα καταφέρεις να το ενθουσιάσεις με την παρουσία σου.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου όνειρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά μετά από πολύ κόπο και χρόνο που έχεις επενδύσει σε αυτά. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή σε συναλλαγές που κάνεις γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Είναι πιθανό να υπάρχουν παγίδες.

    Λέων
    Αγαπητέ Λέων, η ημέρα ζητά την προσοχή σου. Δείξε ρεαλισμό και μην υποκύπτεις σε συναισθήματα που σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις σήμερα τα πράγματα. Κράτησε, επίσης, χαμηλό προφίλ και μην προβάλεις τόσο πολύ τον εαυτό σου. Μην αναλώνεσαι σε συγκρούσεις και αντί να εμπλέκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις πάρε χρόνο να δεις τα πράγματα γύρω σου στις αληθινές τους διαστάσεις.

    Αισθηματικές
    Όμορφη ημέρα για να απολαύσεις τον σύντροφό σου και στιγμές με έντονο ρομαντισμό. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να εξισορροπήσετε τα εμπόδια του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, η γοητεία σου θα είναι το ατού σου. Προσελκύεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και μάλιστα με τη βοήθεια του φιλικού σου περιβάλλοντος.

    Επαγγελματικές
    Η επιτυχία σου στην εργασία αναμένεται πολύ σύντομα, καθώς η καριέρα σου έχει απογειωθεί. Βρίσκεσαι στο καλύτερο σημείο που έχεις βρεθεί τελευταία. Ωστόσο, δώσε λίγη προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που κάνεις και προσπάθησε να είσαι φειδωλός. Το καλό είναι ότι θα υπάρξουν προτάσεις με προοπτικές αύξησης των κερδών σου.

    Παρθένος
    Άλλη μια ημέρα με αισιοδοξία και πρόοδο αγαπητέ Παρθένε. Ναι μεν βηματίζεις αργά, αλλά οι επιτυχίες σου σε δικαιώνουν και εξισορροπούν όσα το παρελθόν σου στέρησε. Προχώρα με παρρησία και σθένος προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Η τύχη σε ευνοεί και μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να την σταματήσεις. Μην φοβηθείς τη ζήλια των άλλων, αφού οι δικοί σου άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σου.

    Αισθηματικές
    Καλό είναι να διαχωρίσεις τη συναισθηματική σου ζωή από την επαγγελματική. Κράτα τις ισορροπίες στη σχέση σου και μην κουβαλάς τα άγχη της δουλειάς στο σπίτι. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις υγιή σχέση και ήρεμο κλίμα. Αν είσαι μόνος, η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσω προσώπων που θα συναντήσεις και θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

    Επαγγελματικές
    Η αλήθεια είναι ότι η εργασία σου σε προβληματίζει. Κάτι δεν πάει καλά και για την ακρίβεια κάτι δεν προχωράει. Επικεντρώσου στις αιτίες που προκαλούν την κατάσταση αυτή και προσπάθησε να την επιλύσεις. Παράλληλα διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμος.

    Ζυγός
    Προσοχή, προσοχή! Η ημέρα αγαπητέ Ζυγέ σε θέλει να είσαι σε αφύπνιση. Αναμένονται αναποδιές και μπερδέματα , γεγονότα που μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με λογική και σχέδιο. Μην αδιαφορήσεις. Άλλωστε, δεν θέλεις να πετάξεις από το παράθυρο τόση προσπάθεια και κόπους που έχεις κάνει για να φτάσει ως εδώ. Τα πράγματα σύντομα σε οδηγούν στην υλοποίηση των σχεδίων σου μέσα από καλές ειδήσεις που θα λάβεις.

    Αισθηματικές
    Το διάστημα αυτό είναι ευχάριστο για τη σχέση σου, ακριβώς όπως και η ημέρα αυτή. Βρίσκεστε πολύ κοντά με αποτέλεσμα να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Αν είσαι μόνος, αναμένεται να συναντήσεις το πρόσωπο που θέλεις έχοντας την ευκαιρία να το προσεγγίσεις και να του εκφραστείς.

    Επαγγελματικές
    Η ημέρα επιφυλάσσει καλή εξέλιξη για τη δουλειά σου. Φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό με τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου έχουν, επίσης, τη δυνατότητα βελτίωσης μέσα από αλλαγές που μπορείς να κάνεις.

    Σκορπιός
    Αγαπητέ Σκορπιέ, ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι αρκετά αναστατωμένος και νιώθεις τις μπαταρίες σου άδειες. Μην πτοείσαι. Οι επόμενες ημέρες υπόσχονται εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα καλείσαι να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μέχρι τώρα τα έβαζες στην άκρη. Δείξε υπομονή και επιμονή στον στόχο και αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα που αναζητάς.

    Αισθηματικές
    Η προσωπική σου ζωή αντισταθμίζει τους προβληματισμούς που έχεις όλη την ημέρα και σου χαρίζει μια νύχτα ρομαντισμού με τον σύντροφό σου. Απόλαυσέ την! Αν είσαι ελεύθερος από δεσμεύσεις, ένα πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου σε προσεγγίζει και σε εκπλήσσει ευχάριστα.

    Επαγγελματικές
    Κράτα την ψυχραιμία σου στα επαγγελματικά σου και μην δίνεις σημασία σε καθυστερήσεις που υπάρχουν. Η έκβαση θα είναι αυτή που αναμένεις. Περιόρισε την τάση σου να σπαταλάς τα χρήματά σου και δείξε αυτοσυγκράτηση. Δεν θέλεις να παρεκκλίνεις και να βγεις εκτός προγραμματισμού. Δε σε συμφέρει!

    Τοξότης
    Η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μιας καλής περιόδου για εσένα, καθώς φαίνεται να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου και σου δίνουν την ψυχική ηρεμία να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Μην απογοητευτείς από μικροεμπόδια, αφού στο τέλος θα ξεπεραστούν με τα αναμενόμενα για εσένα αποτελέσματα. Προχώρησε σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου και δεν θα χάσεις αγαπητέ Τοξότη!

    Αισθηματικές
    Ευνοϊκά τα αισθηματικά σου σήμερα. Ομαλή η ημέρα για τη σχέση σου με ευχάριστες στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος μη χάσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Άφησε τη γοητεία σου να δράσει προς όφελός σου.

    Επαγγελματικές
    Λίγη προσοχή παραπάνω δείξε σήμερα για να υπερπηδήσεις μικροεμπόδια που εμφανίζονται στη δουλειά σου. Παράλληλα, τα κέρδη σου αναμένονται ανοδικά με αποτέλεσμα να καλύπτεις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου.

    Αιγόκερως
    Αγαπητέ Αιγόκερε, μην πτοηθείς και δείξε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε ταρακουνήσουν, αλλά εσύ θα βρεις τον τρόπο να ξανα ισορροπήσεις. Σύμμαχός σου θα είναι πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που ακούνε τους προβληματισμούς σου και μέσα από συζήτηση σε βοηθούν να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Απέφυγε την υπερβολή και δες τα πράγματα με ρεαλισμό. Ό, τι και αν συμβεί στο τέλος οι εξελίξεις θα σε ευνοήσουν.

    Αισθηματικές
    Όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά σου. Έρχεσαι κοντά με τον σύντροφό σου και αναθερμαίνεις τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος μην μείνεις σπίτι. Βγες με την παρέα σου και θα ζήσεις αναπάντεχα ωραίες στιγμές.

    Επαγγελματικές
    Συνέχισε να λειτουργείς με επαγγελματισμό και πρόγραμμα και θα επωφεληθείς από το χώρο της εργασίας σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Νέες προτάσεις που αφορούν στα οικονομικά σου θα έχουν καλά αποτελέσματα για εσένα.

    Υδροχόος
    Άλλα σχεδίαζες και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα αγαπητέ Υδροχόε. Ναι δοκίμασες τις αντοχές σου και νιώθεις πλέον ηττημένος. Όμως, δεν βοηθάει να παραμένεις ακόμη κάτω. Σήκω όρθιος, στάσου στα πόδια σου και βάλε νέους στόχους. Διεκδίκησε την ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση προς όφελός σου. Δραστηριοποιήσου χωρίς άλλη καθυστέρηση και είναι σίγουρο ότι η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα.

    Αισθηματικές
    Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και μην συνεχίζεις να είσαι απόλυτος, σε ό, τι αφορά την σχέση σου. Χαλάρωσε στην αγκαλιά του συντρόφου σου και χάρισε και στους δυο σας ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι μόνος , μια συναρπαστική συνάντηση με πρόσωπο του κοινωνικού σας κύκλου αναμένεται να σας φτιάξει την ημέρα.

    Επαγγελματικές
    Φρόντισε να μείνεις ήρεμος στην εργασία σου και έτσι θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις που περιμένουν στη γωνία. Αύξηση των κερδών σου αναμένεται αρκεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

    Ιχθείς
    Είσαι ικανός και το ξέρεις αγαπητέ Ιχθύ. Ήρθε όμως η ώρα να αναγνωριστεί και από τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Μην αρνηθείς τέτοιου είδους προτάσεις. Αναμένεται να έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα και να σε ωφελήσουν σημαντικά. Μόνο πράξε γρήγορα και έξυπνα.

    Αισθηματικές
    Ισορροπία είναι η κατάσταση που χαρακτηρίζει τη σχέση σου. Όλα βαίνουν ήρεμα και τρυφερά για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος , το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα μέσω μια επαφής με φιλικό πρόσωπο που συμπαθείς πολύ.

    Επαγγελματικές
    Επιτυχία αναμένεται στα επαγγελματικά σου καθώς η τύχη σε ωφελεί. Υλοποιείς τα σχέδιά σου και αυτό με μεγάλη ευκολία. Προσοχή σε καινούρια ανοίγματα στον οικονομικό τομέα, διαφορετικά δεν θα έρθει ποτέ η πολυπόθητη ισορροπία.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο Δημήτρης Κούτρας (ΕΛΛΑΚΤΩΡ) είναι τώρα υπό πίεση και οι MIG-άλλες ανησυχίες του Χρήστου Μεγάλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ