• LIFE&STYLE

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έφυγε» από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός

    • NewsRoom
    θάνατος


    Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος ενός σπουδαίου ηθοποιού.

    Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μαυρομάτης, που πρωταγωνίστησε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τη δεκαετία του ’60 και ’70. Το 2011 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία “Το πέταγμα του κύκνου”.

    Ο ηθοποιός παντρεύτηκε τέσσερις φορές και οι δύο εξ’ αυτών ήταν από το χώρο του θεάματος. Η μία ήταν η τραγουδίστρια Καίτη Χωματά με την οποία απέκτησε δύο κόρες και η η τρίτη του σύζυγος ήταν η Λίλα Καφαντάρη με την οποία απέκτησε την Ηλιάνα Μαυρομάτη που ακολουθεί τα χνάρια τους με επιτυχία.

    Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προφίλ του στο facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, που όπως έγραψε, ήταν κουμπάρος του, καθώς μαζί με την μητέρα του είχαν βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού με την Καίτη Χωματά.

    «Σήμερα χάσαμε το Βασίλη Μαυρομμάτη, έναν θαυμάσιο ηθοποιό και έναν από τους καλύτερους εκφωνητές τόσο στα παλαιότερα ραδιοφωνικά, διαφημιστικά σποτάκια όσο και αργότερα στα τηλεοπτικά. Ήταν η ψυχή του “Νέου Κύματος” και των μπουάτ στην Πλάκα επί δυο δεκαετίας (Παράγκα – Αυλαία)» γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σταμάτη – Τσοχατζόπουλος: Διαζύγιο για έναν πλούσιο και σκανδαλώδη γάμο
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός στα 35 του ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, Αμπουμπακάρ Γιακούμπου



    ΣΧΟΛΙΑ