• LIFE&STYLE

    Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαντώ Γαστεράτου – Αλλάζουν όλα τα δεδομένα


    Εκτός Nomads βρίσκεται πλέον η Μαντώ Γαστεράτου, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατό της. Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην παίκτρια τη γνωμάτευση του ιατρού, σύμφωνα με την οποία η Μαντώ θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία της αν συνέχιζε να αγωνίζεται.

    Εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει, παρότι η ομάδα της Φωτιάς της πρότεινε να μείνει στο παιχνίδι, αλλά να μην αγωνίζεται. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν ήθελε να «ζει παρασιτικά εις βάρος της ομάδας της και να θέσει την υγεία της σε κίνδυνο».

    Μετά την αποχώρησή της, έρχονται όμως για ακόμη μία φορά αλλαγές στο παιχνίδι, καθώς η παραγωγή πρότεινε στον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέψει στο Nomads, ο οποίος κανονικά θα πρέπει να πάρει την θέση της Μαντώς και να μπει στην Κόκκινη Ομάδα.

    Σε αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει οι «κόκκινοι» να στείλουν έναν άλλον άντρα στους Ωκεανούς, ενώ αν αποφασίσουν να μην «σπάσουν» την ομάδα τους, θα μπορούν να στείλουν απευθείας στους «μπλε» τον Ζαμπίδη.

    Στο σημερινό επεισόδιο θα κριθεί όχι μόνο ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν την ένωση των ομάδων, αλλά και ποια θα είναι η απόφαση για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

    https://youtu.be/BHCERymfCAQ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλγα Πηλιάκη: Γιατί αποχώρησε από το Nomads (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υστερία τηλεπαιχνιδιών!Ζέτα και Βίκυ, Χρήστος και Μαρία, Ελένη και προσεχώς… Σμαράγδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Shopping Star & My Style Rocks: Η εκδίκηση της Κατίνας



    ΣΧΟΛΙΑ