• LIFE&STYLE

    Απίστευτες αποκαλύψεις: Ο Ντόντα φορούσε περούκα για να απατά την Αθηνά Ωνάση

    • NewsRoom
    Ωνάση


    Μπορεί να βγήκε και επίσημα πλέον το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, όμως, οι «καυτές» αποκαλύψεις συνεχίζονται.

    Ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρω1νό, και παρουσίασε για πρώτη φορά, ένα ακριβές αντίγραφο από τον περιβόητο «κόκκινο» φάκελο, που αποδείκνυε την επί 8 ετών παράλληλα σχέση του Doda, με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

    «Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενα η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε για μένα για εκδίκηση. Ο Ντόνα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση. Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βγήκε το διαζύγιο της Ωνάση – Πόσα λεφτά δίνει στον Αλβάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση με Ιταλό αναβάτη: Δείχνει πως ξεπέρασε τον Αλβάρο για πάντα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας που άφησε τη γυναίκα του για την Αθηνά Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ