• LIFE&STYLE

    Βέτα Μπετίνη: Ο όγκος στο κεφάλι και οι ρόλοι που τη σημάδεψαν (video)

    Μπετίνη


    Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Βέτας Μπετίνη.

    Τα δυσάρεστα νέα έκανε γνωστά μέσω facebook η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου: «Η μανούλα μου έφυγε για το δικό της ταξίδι… Μοναδική της αποσκευή  η αγάπη μας».

    Η Βέτα Μπετίνη συμμετείχε σε αρκετές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Ξεχώρισε τη δεκαετία  του ’80 μέσα από τους ρόλους της, αλλά και με το ταλέντο της στη στιχουργική. Τα πιο γνωστά τραγούδια της, ήταν το «Μη γυρίσεις», «Στη Βικτώρια», «Βιάστηκα», «Θα σ’ αγαπώ για πάρτη μου».

    Τη συναντήσαμε και γελάσαμε με τις ατάκες της στις θρυλικές βιντεοταινίες:  «Ντετέκτιβ για κλάματα», «Κλασική περίπτωση βλάβης», «Καμικάζι αγάπη μου», «Το ψώνιο», «Βασικά… καλησπέρα σας».

    https://youtu.be/vr4P5j_3ZR4

    Στην μικρή οθόνη συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες, όπως ήταν τα «Βεγγαλικά», «Η αλεπού και ο μπούφος», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Μάμα μία», «Οι μεν και οι δεν», «50 – 50».

    Το πρόβλημα υγείας που τη λύγισε

    Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός, μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε.

    Οι γιατροί είχαν διαγνώσει όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο και αντιμετώπισε με χειρουργεία και θεραπείες. Μάλιστα έναν χρόνο μετά επέστρεψε ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

    «Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο. Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρουργός, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Η Καλλιόπη Λεγάκη είχε φτιάξει ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Βέτας Μπετίνη με τίτλο «Lovely Big Veta!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θλίψη: Απεβίωσε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η βόλτα στο Κολωνάκι, ο σωματοφύλακας και ο αρχιτέκτονας
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Καμία ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ



    ΣΧΟΛΙΑ