• LIFE&STYLE

    Χαμός στην prime time της TV: «Nomads», «Ταλέντο» και «Voice» βάζουν φωτιά στο τηλεχειριστήριο

    nomads

    Μαυρίδης, Αλεξάνδρου, Αναδιώτης, Κατσινόπουλος


    Με την αιφνιδιαστική έναρξη των προγραμμάτων που αποτελούν εν πολλοίς το «βαρύ πυροβολικό» του ΣΚΑΙ στην βραδινή ζώνη μέχρι τα Χριστούγεννα, ο τηλεοπτικός πόλεμος της φετινής σεζόν, άναψε για τα καλά.

    Οι «Νομάδες» του Ant-1 είναι μια όντως ακριβή παραγωγή και το μεγάλο στοίχημα για το κανάλι του Αμαρουσίου, που επέλεξε πρόσωπα τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι αυτό που λέμε characters.

    H απρόβλεπτη Νατάσσα Καλογρίδη, στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, δείχνει ικανή να δώσει extra ώθηση στο παιχνίδι, κουβαλώντας ένα macho χαρακτήρα.

    Η απόφασή της να μην ενταχθεί με τους διάσημους που απολαμβάνουν τις ανέσεις της βίλας, αλλά να πάει σε μια παραλία, δείχνει αν η τι άλλο ότι έχει τα κότσια να τεστάρει τον εαυτό της.

    Δεν είναι άλλωστε και εύκολο πράγμα να παρατάς μετά από τρεις μήνες την Μύκονο και τις ανέσεις σου για να κοιμάσαι σε μια παραλία στις Φιλιππίνες, χωρίς καν τις στοιχειώδεις ανέσεις.

    Τα 30άρια του «Nomads» μάλλον θα αυξηθούν όταν «χοντρύνει» το reality και αρχίσουν οι μετακινήσεις των ομάδων και οι εσωτερικές έριδες στις ομάδες.

    Θα είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον τέλος πάντων να δούμε πως θα κοιμηθεί στην παραλία η χαριτόβρυτος Χριστίνα Κολέτσα, πόσο πιο πολύ θα ουρλιάξει η Μαντώ Γαστεράτου την ίδια στιγμή που ο Αρναούτογλου κάνει καλά αυτό που ξέρει ως παρουσιαστής.

    Η είσοδος των «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και του «The Voice» από το κανάλι του Φαλήρου-ειδικά του δεύτερου-δείχνει μια ανυπομονησία του ΣΚΑΙ να μπει στο παιχνίδι των τηλεθεάσεων άμεσα.

    Η τετράδα του μουσικού reality επέστρεψε δριμύτερη και σε μεγάλα κέφια με βάση τα όσα είδαν οι τηλεθεατές στις πρώτες δύο blind auditions.

    Ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ακόμη πιο χαλαροί και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ειδικά όταν διεκδικούν και οι τέσσερις έναν παίχτη.

    Οι πλάκες μεταξύ τους, το χιούμορ και φρενήρης πολλές φορές Πάνος είναι μια καλή αφορμή να τους δεις χωρίς να το σκέφτεσαι πολύ.

    Αντίθετα στην πρωινή ζώνη και εκτός του Παπαδάκη που είναι σταθερή αξία, οι light εκπομπές έχουν τα θεματάκια τους.

    Η κυρία Φαίη Σκορδά έχει προς το παρόν την πρωτιά, αλλά δεν παίζει πλέον μόνη της, αφού μπήκε στο παιχνίδι και το δίδυμο Κατσούλης-Καραβάτου στο STAR, διεκδικώντας και αυτοί το δικό τους μερίδιο.

    Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να φανεί ποιος θα επικρατήσει, αλλά η Φαίη παρά τις αλλαγές προσώπων, είναι μια από τα ίδια, ενώ η νεαρή που επιστρατεύθηκε στο πάνελ της, είναι σαν να μην υπάρχει προς το παρόν.

    Η Σάσα Σταμάτη λείπει αλλά ήταν επιλογή της να μην συνεχίσει, ενώ Καινούργιου και Τσιμτσιλή παλεύουν αμφότερες για τα νούμερα, η Κατερίνα μάλιστα με αυτές τις απίθανες ανθρώπινες ιστορίες ξεκατινιάσματος ανάμεσα σε πεθερές, νύφες και ερωμένες συνήθως.

    Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινές, αλλά με παραπέμπουν στο σόου του Τζέρι Σπρίνγκερ, όπου οικογένειες σκοτώνονταν μέσα στο στούντιο όταν γινόταν γνωστό ότι ο πεθερός είχε ερωμένη την νύφη του, στην πιο αήθη ίσως μορφή της Αμερικάνικης τηλεόρασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναγιώτης Βασιλάκος: Από τις πασαρέλες του Versace, στην Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου και τώρα στο Nomads

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ήταν όλοι εκεί! Η εντυπωσιακή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ