Αντικείμενο σχολιασμού έγινε το Survivor, την Τρίτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όλοι συζητούσαν για τα τεκταινόμενα και για τον αγώνα ασυλίας, με τους υποψήφιους. Όμως, ένας συγκεκριμένος παίκτης, έκλεψε την παράσταση και κέρδισε τα περισσότερα καλά λόγια.
Αυτός, είναι ο μισθοφόρος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που μάλιστα ο συνάδελφος της Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουνταράς, έχρισε και… νικητή του ριάλιτι επιβίωσης:
«Ένα μεγάλο outsider που μπορεί να είναι ο νικητής είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος, που από την αρχή του παιχνιδιού του έχει πάει κέντημα, εδώ και τόσες μέρες το πάει ωραία δίχως να προκαλέσει, είναι μαέστρος έχει τέτοια στρατηγική, εάν το κάνει με στρατηγική…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το λόγο που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Survivor (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Προτιμώ τον Στέλιο Χανταμπάκη από τον Αγγελόπουλο» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: trailer: Πολλά νεύρα οι «Διάσημοι» – Ακόμα ένα εντυπωσιακό αγώνισμα επάθλου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μ. Αποστολάκη στη Βουλή: «Την καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης – Ποιος ελέγχει τους servicers;»
- Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη η ΝΔ με 9,9 μονάδες διαφορά με την ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 15,3% οι αναποφάσιστοι
- Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας μετά την επίθεση ουκρανικών drones
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ήταν μια χαρά -Η καρδιά του ήταν σαν μικρού παιδιού, αναφέρει ο Ιατροδικαστής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.