• LIFE&STYLE

    Survivor: Σήμερα ο αγώνας ασυλίας – Πρόδωσε τους υποψηφίους ο Τανιμανίδης; (video)

    Survivor


    Θρίλερ σήμερα στο Survivor. Η Τετάρτη είναι ημέρα ασυλίας και το βράδυ θα διεξαχθεί το πρώτο αγώνισμα για αυτήν, μετά την αλλαγή σε ατομικά αγωνιστικά έπαθλα.

    Σίγουρα οι μάχες και το ενδιαφέρον αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία. Σε ότι αφορά τον τρόπο της αποχώρησης, δύο παίκτες (όποιοι μείνουν με τις περισσότερες ζωές κοινώς) θα λάβουν από το αγώνισμα την προσωπική ασυλία και ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να προτείνει για αποχώρηση έναν συμπαίκτη του.

    Όμως, οι υποψήφιοι θα είναι τρεις, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί και ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, οπότε ο τρίτος παίκτης προς αποχώρηση, θα βγει από την κάλπη.

    Ποιοι θα είναι αυτοί οι τρεις όμως; Μήπως στο τρέιλερ που έδειξε ο ΣΚΑΪ, άθελά του, πρόδωσε κάποια κατάσταση ο Σάκης Τανιμανίδης; Μέσα σε αυτό, ακούγεται κάποια στιγμή να λέει “ο παίκτης, ή η παίκτρια, που θα αποχωρήσει”. Που σημαίνει ότι η τελική τριάδα προς αποχώρηση, περιλαμβάνει σίγουρα ένα κορίτσι, αν όχι δύο. Όλα αυτά την στιγμή που οι πρώην πλέον “Μαχητές”, δηλώνουν ανοιχτά πως θέλουν να πετάξουν εκτός τον Ντάνο.

    Άραγε θα “κονταροχτυπηθούν” μεταξύ τους τα κορίτσια; Ή μήπως κάποια από τις Ευρυδίκη και Σάρα είναι μόνη της ανάμεσα σε δύο άνδρες; Πάντως, στην ψηφοφορία του κοινού είναι αμφότερες τελευταίες (τελευταία η Βαλαβάνη), οπότε σε περίπτωση που βρεθούν ανάμεσα σε δύο άνδρες, αποχωρούν.

    Οι τελευταίες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες φυσικά, μιλούν για αποχώρηση της Σάρας. Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται συναρπαστικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτός ήταν ο νικητής του δεύτερου ατομικού αγωνίσματος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Χαμό σε εκπομπή προκάλεσε ο Χανταμπάκης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη (video)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ