• LIFE&STYLE

    Survivor: Πώς θα είναι το ατομικό αγώνισμα του ημιτελικού

    survivor


    Η αγωνία κορυφώνεται για τους τηλεθεατές, καθώς το ελληνικό Survivor σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και σύντομα θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών να διαλύονται. Πλέον ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του και τότε αναμένουμε νέες κόντρες, σε ατομικό πλέον επίπεδο.

    Αν δεν αλλάξει κάτι τα ατομικά αθλήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, ενώ σήμερα Κυριακή θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στους παίκτες. Την ανακοίνωση θα κάνει φυσικά ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης.

    Δεν έχει γίνει γνωστό εάν και κατά πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες και οι σχέσεις μεταξύ παικτών στην παραλία, πάντως τα αγωνίσματα θα είναι σίγουρα πλέον διαφορετικά.

    Για παράδειγμα ο διαχωρισμός αντρών – γυναικών πλέον δεν θα υφίσταται και όλοι θα παίζουν με όλους. Η Ευρυδίκη για παράδειγμα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Μάριο και η Σάρα τον Ντάνο…

    Σκοπός είναι να κερδίζουν μεγάλα έπαθλα και στο τέλος να αναδειχθεί ο νικητής.

    Πώς θα είναι λοιπόν πλέον τα αγωνίσματα; Θα μπορέσουν όλοι οι παίκτες να ανταπεξέλθουν στον σκληρό ανταγωνισμό; Ποιος θα μπορέσει να «στεφθεί» ο πραγματικός Survivor; Αυτά και άλλα πολλά έχουμε να παρακολουθήσουμε προσεχώς στους δέκτες μας.

    Προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα αγώνισμα του ημιτελικού, όπως έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες του τουρκικού Survivor:

    Δείτε τα αγωνίσματα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι στα αγωνίσματα του Survivor;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Survivor: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ