• LIFE&STYLE

    Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου – Για ποιον λόγο νευρίασε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι; (pics)

    • NewsRoom
    Survivor


    Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ελισάβετ έφυγε από το Survivor. Έκτοτε, το σίγουρο ήταν ότι πλέον θα θέλει να ηρεμήσει από όλο αυτό και ότι οι θαυμαστές της θα είναι πολλοί, αφού προφανώς θα έχουν αυξηθεί, μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι.

    Όμως, έχει συμβεί μια κατάσταση, η οποία δεν την ηρεμεί αλλά αντιθέτως, την νευριάζει πολύ. Η πρώην παίκτρια, έχει βρει λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος δεν της ανήκει και είναι ψεύτικος. Μάλιστα, ο άνθρωπος που κρύβεται από πίσω, έχει “μπλοκάρει” κιόλας την ίδια, προκειμένου να μην παρεμβαίνει στο έργο του.

    Έτσι, έκανε μία ανάρτηση – ανακοίνωση στους θαυμαστές της, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

    «Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου! Δεν το διαχειρίζομαι εγώ και σαφώς δεν με αντιπροσωπεύει όπως και πολλά αλλά! Ακόμα και αν λέει “fan page” ο διαχειριστής με έχει κάνει μπλοκ με σκοπό να παριστάνει εμένα σαν πρόσωπο αυτό καθαυτό και οτι το διαχειρίζομαι και καλά εγώ!

    Οποίος επικοινωνεί μαζί του, ή σχολιάζει ή δέχεται απάντηση δεν τν λαμβάνει από εμένα!

    Σταματήστε λοιπόν να το ακολουθείται και να βάζετε like γιατί το εκμεταλλεύεται! Σας ευχαριστώ πολύ! Με πολύ αγάπη και σεβασμό προς τα πρόσωπα σας . Το δικό μου προφίλ είναι αυτό εδώ! Και μόνο αυτό έχω!»

    Survivor

    Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσχημη η ψυχολογία της Βαλαβάνη – Θα κάνουν την έκπληξη οι «Διάσημοι» στο αγώνισμα επάθλου; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγύρια στο twitter για την αποχώρηση του «ανέκφραστου» Κοκκινάκη (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ