• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Μελέτη ξεκαθαρίζει τι θα γίνει σε ημιτελικό – τελικό (video)

    • NewsRoom
    Ελεονώρα Μελέτη


    Ο τελικός του Survivor, είναι προ των πυλών. Ήδη, έχει γίνει γνωστός ο ένας παίκτης του ημιτελικού, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς πήρε την πρώτη ατομική ασυλία και την Κυριακή θα μάθει το κοινό και τον δεύτερο, μέσω της δεύτερης ατομικής ασυλίας.

    Για το μετά, όμως, δεν δόθηκε καμία εξήγηση. Όμως, η Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή της, ξεκαθάρισε τα πράγματα. Από τους πέντε, λοιπόν, οι δύο πάνε ημιτελικό με τις ασυλίες.

    Έτσι, θα μείνουν τρεις παίκτες με τον ημιτελικό να χωράει μόνο έναν. Θα διεξαχθεί λοιπόν ψηφοφορία για τους τρεις που δεν έχουν την ατομική ασυλία και ένας θα αποχωρήσει, αυτός με την λιγότερη απήχηση στο κοινό.

    Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι δύο εναπομείναντες, θα μπουν και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας, όπου θα κερδίσει ένας και θα βρει τους δύο παίκτες που κέρδισαν την θέση τους στον ημιτελικό με τις ατομικές ασυλίες.

    Στην συνέχεια, θα διεξαχθεί ακόμη μία ψηφοφορία, για να μάθουμε τους δύο του τελικού και εκεί θα γίνει και η τελευταία, για να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Σάρα και η Ελισάβετ μιλούν για την πρώτη τους γνωριμία στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σκληρή κόντρα για την δεύτερη ασυλία (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα συγχαρητήρια της Ελένης Μενεγάκη στη μητέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ